dinsdag 27 november 2012

Hello eBay, Etsy & Asos

De afgelopen tijd heb ik weer eens het online shoppen herontdekt. Ik heb het eigenlijk nooit echt veel gedaan. Bij beauty producten wil ik altijd eerst swatchen en voelen. Kleding wil ik altijd passen. Maar er zijn sommige dingen die je alleen online kunt kopen, bij gebrek aan alternatieven in NL... hallo, wereld van leuke unieke goodies...Allereerst drie (!!!) hoesjes voor mijn iPhone! Ik kan toch niet met een hoesjes-loze telefoon rondlopen. ;) Mijn eerste was een hard hoesje met veel bling en een zilveren grote strik. eBay is wat dat betreft de ideale plek om een passend telefoonhoesje te vinden. Ik heb het bij deze verkoper gekocht. Het was iets van 7 euro, inclusief verzenden. Geen geld dus. Alleen ben ik erachter gekomen dat ik harde hoesjes toch niet zo fijn vind. Plus dat die glitters langzaam maar zeker los raken. Ik blijf het een mooi hoesje vinden vooral voor de chique gelegenheden... maar toen ik mijn volgende hoesjes binnen had, heb ik deze gelijk weggestopt. De zachte hoesjes leken mij wel wat! En dus ben ik niet alleen op eBay, maar ook op Etsy gaan kijken. Etsy.com is een super leuke versie van eBay, alleen vind je hier ook net wat meer handmade stuff. Ik heb een verkoper/shop gevonden met de naam Mad Cases en ik had echt moeite met het kiezen... al hun hoesjes vond ik namelijk leuk! Uiteindelijk (met de hulp van mijn vriend!) heb ik 2 hoesjes uitgekozen: een beer en een gameboy. Dit beertje schijnt trouwens een populaire tekenfilm-figuur in China te zijn. Mijn iPhone leek gelijk een soort kleine iPad met deze beer als hoesje! Maar zo'n groot hoesje heeft wel iets, ik vind het gaaf! Het tweede hoesje heb ik nu om mijn iPhone. De roze gameboy! Een collega van mij dacht serieus dat het een echte gameboy was, totdat ik hem omdraaide... en je hebt gewoon de neiging om aan al die toetsjes te gaan zitten. :P Beide hoesjes hebben mij in totaal ongeveer 20 euro gekost, dus het viel ook weer enorm mee. Mad Cases is trouwens een Amerikaanse verkoper, terwijl de verkoper van mijn eerst hoesje ergens uit China komt.Ik heb ook een beetje beauty stuff geshopt. Nude'tude palette van The Balm stond al super lang op mijn wishlist. Maar ja, nu nog die reis naar Amerika... Je kunt hem tegenwoordig wel bij een Nederlandse webshop vinden, maar 30 euro.... nee, dank u. Op eBay heb ik hem voor 17 euro gevonden (inclusief verzendkosten). Ik hoefde niet lang na te denken! Dit is trouwens de verkoper. Ik heb best wel getwijfeld of ik deze palette nog zou krijgen... het heeft zeker een maand geduurd... en zou het geen goedkope kopie uit China zijn? Maar vorige week kwam het eindelijk binnen! De originele Nude'tude! Ik zat te stuiteren en kon niet wachten om hem te gaan swatchen. Uiteraard heb ik gewacht tot ik alle foto's kon maken... ;) Binnenkort dus meer.
En toen was er nog Asos.com waar ik toevallig laatst ging kijken op het moment dat ze geen verzendkosten hadden..... Asos is een Engelse webshop waar ze niet alleen leuke kleding verkopen, maar ook super mooie beauty merken. In de outlet zag ik een zelfbruiner van St. Tropez staan. Dit merk ken ik door de Amerikaanse beauty guru's die hier helemaal lovend over zijn. En dit bleek ook nog eens een zelfbruiner te zijn die extra donker is... mij maak je hier niet bang mee, ik werd juist enorm nieuwsgierig aangezien bijna alle zelfbruiners mijn lichaam nooit echt bruin maken. De originele prijs was ongeveer 50 euro en ik heb hem dus voor 17 gekocht.... en geen verzendkosten hoeven te betalen! En ik moet zeggen, I love it! Binnenkort maar ook een review hierover. ;)

Kortom, ik ben gek op dit soort sites. Vooral op eBay en Etsy moet je wel gericht kunnen zoeken, maar als je een wishlist hebt dan moet het geen probleem zijn. Het is bijna altijd goedkoper dan in de NL'se winkels en je neemt niet meer dan gepland mee. Ideaal! Voor alle drie de webshops heb ik nu trouwens ook een app op mijn iPhone staan... ter inspiratie, zal ik maar zeggen. ;)

15 opmerkingen:

 1. Die cases zijn té cute ! En het Nude Tude palette staat ook al lang op mn wishlist !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alleen al voor al die leuke hoesjes zou ik een iPhone willen haha. Ik ben blij met mijn Samsung, maar voor iPhone zijn er precies toch veel leukere hoesjes te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh, de hoesjes zijn zo leuk en schattig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. die zwarte iphone hoes met strik is prachtig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die hoesjes zijn gaaf! Ben benieuwd naar je swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh... ik heb hier zo'n zelfbruiner staan..had dat maar gezegd! Je hebt weer lekker gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat middelste hoesje heeft Ariana Grande ook, die is zó leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van hoesjes voor de iPhone. De Gameboy heb ik ook, maar dan in het grijs. Een echte aandachttrekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hou van shoppen op ebay en asos! Het strik hoesje is erg cute

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb nog nooit iets op ebay gekocht, maar verder koop ik best wel veel online. Zo makkelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf! Ik koop nooit iets op Ebay maar moet echt even gaan kijken, vooral het eerste hoesje vind ik prachtig! Ik heb een liefde voor strikjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke hoesjes! Vooral dat beertje is super schattig

  BeantwoordenVerwijderen