vrijdag 23 november 2012

Loving: red smokey & deep blush

Ik heb zo nu en dan mijn momenten... de ene keer ben ik helemaal into roze looks, de andere keer in de blauwe looks... de rode kleur blijft bij mij altijd een favoriet, maar de laatste tijd in het bijzonder. Red smokey eye heb ik de afgelopen tijd vaak gedragen en ik blijf het met alle plezier doen. Rood en blauw zijn namelijk complementaire kleuren. Dit betekent dat rood de ideale kleur is om mijn koele blauw/grijze ogen meer te laten opvallen. Rood hoeft niet gelijk eng te zijn. Denk vooral aan wat meer draagbare kleuren met rode ondertoon...Donker-bruin met rode ondertoon is toch wel mijn lievelingskleur. Roach van Urban Decay is een favoriet (en aanrader). Zulke kleuren gebruik ik als ik even geen inspiratie heb qua looks. Simpel, smokey en (nogmaals) het past helemaal bij mij en mijn ogen.Een goed alternatief - paarse kleur met rode ondertoon. Hier heb ik de donker-paarse oogschaduw uit een oud MAC paletje gebruikt, maar eigenlijk hebben meerdere merken zulke kleuren (Inglot sowieso, maar Catrice schijnt deze kleur ook te hebben). Deze kleur staat het mooist met neutrale tinten ernaast. Of voeg eenbeetje roze of blauw toe, dit past altijd bij paars.Tot slot nog een look met Sunset palette. Hier heb ik echte rode kleuren gebruikt, maar doordat ze geblend zijn zien ze er best zacht uit. Rood mixen met goud en donker-bruin is ook een goede oplossing. Zo ziet het er bijzonder uit en toch blijft het smokey. Waar ik de laatste tijd ook gek op ben is een goed aangezette blush. De roze blushes fase is een beetje voorbij. Mijn voorkeur gaat uit naar de bruine blushes of diegene die een neutrale ondertoon hebben. Het contour-effect dat ik met dit soort kleuren bereik hoeft van mij dan ook niet te subtiel te zijn. Mijn lieveling hiervoor is Sleek Honor blush. Wat? Een blush met glans voor het contouren? Die zie je nauwelijks! Deze blush zorgt voor een soort glow op mijn wangen, terwijl de kleur heel intens is. Hij is echt perfect om te contouren. Daar overheen breng ik dan altijd een neutraal kleurtjes, zoals mijn MAC Marilyn blush. En als ik geen zin/tijd heb om twee kleuren te gebruiken, dan pak ik mijn prachtige Sisley blush, die elke look heel bijzonder maakt.

15 opmerkingen:

 1. De laatste vind ik het mooist, is wat warmer ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de paarse look vind ik wel erg mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie looks, ik vind ze alledrie geslaagd en de onderste persoonlijk het mooiste. Ik houd echt van dit soort kleuren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De laatste vind ik echt heel erg mooi. Het oogt heel warm.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De laatste look vind ik echt prachtig, die shimmers <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa die laatste is echt super mooi. De mooiste! <3
  Maar eigenlijk vind ik ze allemaal mooi. Net even anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuke website heb je! Mooie looks ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de onderste look het mooiste, helemaal mijn stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooie kleuren ! Ik hou wel van zo'n warme combinaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Al je ooglooks zijn erg mooi, vooral die eerste staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen