woensdag 28 november 2012

Mijn nieuwe oorbellen van lauzz.nl

Ik ben eigenlijk best lui wat sieraden betreft. De enige ring die ik nu het langst draag is mijn verlovingsring, maar voor de rest ben ik er niet meer zo fanatiek mee. De enige vorm van sieraden die ik nu nog heel graag draag zijn toch wel de oorbellen. Die kan ik eigenlijk niet missen bij mijn outfit. Laatst heb ik gemerkt dat ik meer behoefte heb aan simpele oorbellen die overal bij passen. En toevallig heb ik kennis kunnen maken met de webshop lauzz.nl. Een webshop met mooie sieraden, die ook nog eens super betaalbaar zijn? Yes, please!Lauzz verkoopt verschillende soorten oorbellen en ze kosten allemaal zo rond de 5 euro. De ene is goedkoper, de grotere varianten ietsje duurder. Inderdaad erg betaalbaar. De bezorgkosten zijn 99 centen, dus dat is ook prima te doen. Ik heb gekozen voor drie paar oorbellen die ik graag aan jullie wil laten zien.Allereerst de zilveren strikjes. Zoiets kleins en simpels staat altijd wel. Maar het heeft nog steeds iets schattigs en vrouwelijks. Super leuke oorbellen! Ik zou ze net zo makkelijk bij een zakelijke look kunnen combineren, omdat ze best wel classy kunnen staan. Ze zijn dun en daardoor subtiel, maar toch blijft het speels doordat het nou eenmaal strikjes zijn. ;) Deze oorbellen zijn hier te koop voor € 3,95.De tweede paar oorbellen zijn deze rose gouden sterretjes. Ik vind ze niet per se rose gold van kleur, maar ze hebben iets warms in zich, waardoor ze niet simpel goud lijken. Deze zijn net zo subtiel als de strikjes, maar door de steentjes zijn ze net iets feestelijker. Ik hou van simpele oorbellen voor elke dag, maar ze moeten een beetje apart zijn. Een beetje met een knipoog. En deze sterretjes hebben het helemaal. Ze zijn hier te vinden voor € 4,95.Tot slot nog een hele opvallende paar. Nu ik genoeg every day oorbellen heb, besloot ik ook voor meer opvallende langere oorbellen te gaan. Een feestelijk exemplaar met grote cirkels. Het verbaasde mij gelijk dat ze helemaal niet zwaar zijn! Dit had ik namelijk wel verwacht, maar je voelt ze dus nauwelijks. Ze zullen prachtig staan bij een feestelijke outfit (let vooral niet op mijn zaterdagse hoodie), ik zal ze zeker tijdens het uitgaan dragen. Deze mooie lange oorbellen kun je hier vinden voor maar € 4,95.

12 opmerkingen:

 1. De sterretjes! Mijn kerstcadeau?????? :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de sterretjes zijn mijn favorieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de strikjes en sterretjes echt schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Strikjes en sterretjes! Vanavond na het werk even op de site kijken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie prijsjes voor mooie sieraden! Helaas vind ik oorbellen niet zo mooi staan bij mijn korte haar, maar anders had ik zeker wat moois uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De tweede vind ik zo leuk.
  Liefs xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie oorbellen. De strikjes zijn erg cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De strikjes en de sterretjes vind ik de leukste van de hele hoop. :)

  BeantwoordenVerwijderen