maandag 5 november 2012

Onverwacht geshopt bij DM

Geografisch ben ik nooit zo sterk geweest. Het is dat ik voor mijn werk allerlei plaatsjes in Nederland mag bezoeken, maar anders was het helemaal een drama. Zo ging ik vorige week een dagje naar Roermond... pas toen ik (door een foutje van TomTom) de afslag had gemist en opeens verwelkomt werd in Duitsland wist ik waar het precies lag. :P I know... Maar goed, toen ik weer richting de plaats van bestemming reed kwam ik langs een DM... *hartkloppingen* Ik moest er gewoon langs voordat ik naar huis zou rijden! Er bleek nog een DM dichter bij in de buurt te liggen en natuuuuurlijk moest ik er na het werk even heen. Die 20 minuten extra maken mij dan ook niks uit. Ik ben er toch!O, hemel! Zo voelde het toen ik ervoor stond. Ik ben dan ook zo'n sukkel die tegen mezelf gaat zeggen zoiets als: "Rustig, adem in, adem uit, en ga gewoon rustig rondkijken en vooral niet alles kopen." En nog eens, I know.... :P Uiteindelijk heb ik 2 kleine DM tasjes (vol!) meegenomen. Allereerst wat verzorgingsproducten. Een Triple Dry deo, omdat ik altijd op zoek ben naar (hele) goede deo's en omdat ik sticks een beetje zat word. Een appel shampoo van Lavera (ik hou van dit merk), omdat er geen SLS maar een coco sulfate in zit. Een heerlijke frisse douchegel van Kneipp met maracuja en grapefruit. Ja ja, alles onder het mom "dat verkopen ze bij ons niet".Een acetonvrije nagellak remover met een welbekend pomp-systeem. Ik heb er al een van P2 die ik steeds opnieuw vul. Maar ik heb gemerkt dat het pompje niet altijd goed werkt. Dan maar een nieuwe! Groot nieuws, ik heb eindelijk de originele Tangle Teezer gekocht! Niet verwacht dat DM deze gewoon verkoopt. Hier komt zeker nog een review over, maar ik kan jullie nu al verklappen dat ik niet begrijp dat ik hier zonder kon leven. Tot slot nog een zonnige pot haarmasker van Fructis. Wow, wat is het lang geleden dat ik iets van dit merk heb gekocht. Maar ik dacht, ik probeer het gewoon weer eens. Het is een masker op basis van oliën, dus ook al zitten er niet veel echte oliën in ben ik toch wel erg nieuwsgierig.En dan make-up! Tja, dit is niet goed voor mijn no-buy.... maar hey, hoe vaak kom ik dan ook in Duitsland? Ik heb een wenkbrauwenpotlood van Maybelline gekocht, omdat ik geen fatsoenlijk alternatief voor mijn "overleden" Senna Sketch-a-Brow potloodje kon vinden. En ik moet zeggen, dit zou zo maar mijn nieuwe liefde kunnen zijn. Mijn favoriete Voluminous mascara van L'oreal moest natuurlijk ook mee. De laatste tijd is het steeds uitverkocht geweest in de Nederlandse winkels (en terecht, dit blijft een topper). Ook heb ik zijn nieuw zusje meegenomen die het allemaal nog intenser belooft te maken. Omdat mijn huid de laatste tijd heel onrustig was heb ik besloten om nog een speciaal product van Lavera mee te nemen. Dit is een duo-product: anti-bacteriële gel aan de ene kant en concealer aan de andere. Die eerste bevalt tot nu toe prima, maar concealer moet ik nog meer uitproberen. Ook lag de nieuwste Essence Twilight collectie in de schappen. Ik heb twee glitter liners meegenomen. En als laatste nog een oogschaduw van P2 uit de vorige collectie. Een mooie vintage rode kleur die mooi effect op de oogleden heeft.Op een gegeven moment schrok ik wel van de hoeveelheid nagellakjes die ik in mijn mandje zag. Ik heb duidelijk een nagellak-probleem... Maar kijk dan hoe mooi ze zijn! En al die glitter!!! Een rood glitterig lakje van Maybelline Colorama (dat is lang geleden dat ik een nagellak van dit merk gekocht heb!) en een mooie donkere lak van Essence met prachtige blauwe shimmer. De holo topcoat van P2 hebben jullie al vast op Instagram gezien... Moet ik echt uitleggen waarom ik deze meegenomen heb? :P En als laatste een lieve roze kleur van P2. Ik heb namelijk gemerkt dat ik niet veel simpele neutrale roze kleuren met creamy finish in mijn stash heb.... gelijk een reden om P2 lakjes uit te proberen!Dus... toch nog best wel veel. Alhoewel ik nog veel meer kon meenemen. Laten wij maar zeggen dat ik mij ingehouden heb. ;) Het fijne aan Duitse drogisterijen is, is dat de prijs van veel artikelen wat lager ligt dan in NL. Dus al met al hoef ik mij niet heel schuldig te voelen. Sterker nog, ik ben heel blij met alle spulletjes en kan niet wachten om ze allemaal uit te proberen! En natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van mijn vorderingen... ;)

16 opmerkingen:

 1. Ik wil die Tangle Teezer ook.. Hoeveel was ie daar? Ik dacht dat ik die ging moeten online bestellen om eraan te geraken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was maar 14 euro met nog iets. Best betaalbaar!

   Verwijderen
 2. Super veel gekocht heb je! Wees maar blij dat het niet een Douglas was :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. of Sephora... dat is voor mij erger... XD

   Verwijderen
 3. Leuk geshopt, en ik moet zeggen ik ben ook zo'n fan van de DM! Ik kocht er tijdens de zomer in Oostenrijk hele mooie gelliners van Manhattan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's inderdaad nog best veel, je hebt je best gedaan :-D Mooie buit wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeeh, een Tangle Teezer! Fijn om te weten dat het eigenlijk net over de grens wordt verkocht! En die Voluminous mascara staat al jaren op mijn lijstje, om een of andere reden kan ik die hier in België niet vinden. *plant tripje naar een DM* :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahaha, zo herkentbaar. De tomtom stuurt mij soms ook echt verkeerd. En dan kom je langs de DM. Leuke aankopen meid. Ik zeg altijd tegen mijzelf, ik heb er hard voor gewerkt. Hahaha.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha zo grappig geschreven :p ! En volledig herkenbaar ! Leuk geshopt allemaal !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh je hebt goed geshopt! Leuk geschreven

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke aankoopjes, ik ben wel benieuwd naar de shampoo met appel, heb daar nog nooit van gehoord ;) hahahah

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke spulletjes heb je geshopt!! Zo is het niet erg om 'verkeerd' te rijden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik woon zelf in Duitsland en wordt nog steeds mega-hebberig van de DM. En als je nagaat dat ik vlakbij Tüddern woon, waar een DM zit. pfffff blijft lastig hihihi

  BeantwoordenVerwijderen