zondag 25 november 2012

Pink Pictures #7

Vandaag voor de verandering geen "De week van...", maar weer eens een overzicht van allerlei foto's die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Veel onzin-foto's, maar ja, het is volgens mij altijd wel leuk om te zien. Enjoy!Deze foto's zijn nog gemaakt met mijn Nokia... Tja, ik moet het nog steeds uitzetten en veilig ergens opbergen. Mijn oude telefoon houden wij voor het geval dat (doe ik eigenlijk altijd met oude telefoons). Maar goed, waar had ik het over... oh ja, de foto's!
Lekkere lunch tijdens een mini shopsessie in een dorp in de buurt. Heerlijk broodje met salami en een vers kopje cappuccino. Mijn weekend kan bijna niet beter beginnen! ;)
Dit was het uitzicht bij een klant van mij. Het heeft gewoon iets... Iets mysterieus of rustgevends, ik weet het niet. Maar ik vond het wel gaaf. Ik kan van dit soort dingen echt genieten.
Behind Blue Eyes van Limp Bizkit vind ik een van de meest sexy liedjes aller tijden. De teksten zijn wel een beetje zielig, maar zijn stem en muziek... heerlijk. Ik durf zelfs te zeggen dat dit zoveel beter is dan de originele versie.Nu ik mijn iPhone heb, laat ik gelijk alle foto's op Instagram zien. Sinds kort heeft Instagram ook een soort profiel voor gebruikers gemaakt. Het ziet er best gaaf uit, eigenlijk, ook al doe ik er niks mee omdat ik de app zelf gebruik. Maar mocht je het leuk vinden om te zien, hier is die van mij.En over iPhone gesproken... Zie hier iPhone 5 en Samsung SIII naast elkaar. Die Samsung is van een collega (duh, alsof je niet ziet welke van mij is :P) en het was dus even een foto-momentje waard. Ik kan natuurlijk weer gaan roepen hoeveel ik van mijn iPhone hou, maar het is dus gewoon een kwestie van voorkeur.
Dat schatje op de achtergrond van mijn telefoon is ook nog eens gek op verstop-spelletjes... nou ja, meestal gaat hij gewoon uit het raam staren en zien wij alleen zijn staart onder de gordijnen verschijnen. Dit keer had hij wel door dat hij betrapt was.Mijn favoriete pizza ever. Domino's Hot & Spice met ansjovis. Misschien een gekke combinatie, maar ik hou van eten met veel smaak... en van zoute ansjovis. :P Deze hadden wij besteld om even te vieren dat mijn vriend vanaf januari een baan heeft (whoop whoop!).
Mario kart! Het is een blijvende verslaving. Maar het is erger geworden sinds mijn schoonzusje ook een Wii met dit spelletje heeft gekocht... tegen elkaar spelen is nog leuker. :)Weten jullie nog dat ik over mijn Pop palette schreef? Ik was eigenlijk vooral teleurgesteld in de pigmentatie... totdat ik het over een primer probeerde. Ik gebruik deze palette nu regelmatig en ik ben er echt gek op. Het bevat hele unieke, bruikbare kleuren, je kunt er echt alle kanten mee op. Ik neem dus al mijn woorden weer terug!
Tot slot nog een stukje herfst... zo mooi is Veluwe in de herfst (en zo vies was mijn buitenspiegel :P). Van dit soort dingen kan ik ook genieten. Al die kleuren inspireren mij, ik kan er uren naar kijken. Dit was bij een klant van mij, zij zitten midden in zo'n enorme bos. Ik zou alleen al terug willen gaan voor de beleving. ;)

11 opmerkingen:

 1. Woefke is the best, die hond van jullie is echt the cutest dog alive! Hurray voor de Iphone...en Viber :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aahhw cosmo is zo cute :3 en je iPhone is echt vet gaaf, ik wil er ook een :P leuke foto's weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto's ! Ik heb ook een samsung en daar ben ik heel tevreden van, dus mijn voorkeur gaat uit naar samsung :p maar zoals je zegt, ieder zijn voorkeur ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's. Ik heb ook Mario Kart maar daar wordt je soms agressief van lol

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto`s heb je gemaakt meis:-)

  BeantwoordenVerwijderen