donderdag 8 november 2012

Qiriness oogcrème

Een goede oogcrème moet je altijd hebben in je (skincare) stash, hoe jong je ook bent. Als het nu niet veel zichtbaars voor je ogen doet, zul je er later ongetwijfeld meer voordelen van merken. Ik ben zelf geen consequente gebruiker van een oogcrème en dat is natuurlijk zonde. Maar ik probeer er wel steeds beter op te letten. Vooral in de periodes van veel stress en weinig slaap. Ook de huid rondom mijn ogen leidt eraan, en hoe. Dankzij Peggy heb ik er een extra verzorgingsproduct bij in de vorm van Caresse Regard Sublime van Qiriness, wat ook gelijk mijn kennismaking met dit merk werd.Dit is officieel een anti-ageing oog- en lipcrème. 2 in 1. Voor als je het nodig hebt. Gelukkig is het randje rondom mijn lippen nog altijd strak (3x afkloppen) en dus heb ik hem voorlopig hier niet voor nodig. Daarom heb ik deze crème alleen voor de ogen getest. Laten wij bij het begin beginnen. De belooftes / de omschrijving:

"De regenererende en verstevigende bestanddelen herstellen de huid, maken rimpeltjes gladder en verminderen alle zichtbare tekenen van de tijd. De drainerende en oplichtende elementen verzachten wallen en randen, terwijl de hydraterende, antioxidante en kalmerende elementen de huid beschermen en verzachten."Deze crème heeft een fijne romige textuur die heel makkelijk over de huid verdeeld wordt. Ook het intrekken gebeurt binnen enkele seconden. Geen rare vettige laagjes, maar wel een aangenaam gevoel. Hij is niet super romig, maar toch wel fijn. Soms vind ik hem iets te "droog", van mij had hij iets rijker gemogen. Maar dit is vooral het geval als de huid rondom mijn ogen extra droog aanvoelt. Het is een fijne crème die mijn huid niet laat opzwellen of andere gekke dingen laat doen. Mijn huid reageert hier rustig op en dat is altijd een goed teken. Ik heb niet directe mega resultaten gemerkt, maar ik geloof graag dat je dit wel krijgt bij consequent gebruik (daar hebben we hem weer). Mijn huid is dan ook niet extreem behoeftig, dus misschien merk je daarom geen grote verschillen met deze crème. Als je geen fan bent van gel textuur bij een oogcrème en toch een lekkere verzorging zoekt dan is dit misschien een goede aanrader. Maar of dit een favoriet is? Stiekem grijp ik toch net iets vaker naar mijn Matis crème. ;)

Qiriness is een merk dat te koop is bij ICI Paris XL.

6 opmerkingen:

 1. ik heb nog geen producten geprobeerd van qiriness :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen producten van Qiriness maar ben er wel erg benieuwd naar. Zelf gebruik ik de all about eyes van Clinique, hele fijne oogcreme

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf heb ik geen verzorging voor de ogen. Maar deze lijkt mij toch best fijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben volop oogcrèmes aan het testen :-) Deze ken(de) ik nog niet, maar ik vind dat het wel goed klinkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik zelf oogcremes van Thalgo en Kiehls, deze lijkt me ook wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herken het merk wel maar heb nog nooit er producten van gehad

  BeantwoordenVerwijderen