woensdag 14 november 2012

Revlon Colorburst Lip Butter

Ik heb een kleine zwak voor Revlon. Het is de naam, die iedereen bekend is, de typische Amerikaanse uitstraling en de producten... die je niet overal kunt kopen. En daarmee worden ze extra gewild. Ik heb geluk dat dit merk bij mij in de buurt vrij makkelijk verkrijgbaar is en daarom zie ik elke goede aanbieding als een kans om meer Revlon producten aan mijn stash toe te voegen. Maar vandaag gaan wij het hebben over de lip butters. Hét product dat zo geliefd is in Amerika, zo de hemel in geprezen werd door de beauty guru's en bloggers... en toen de hype een beetje voorbij was, kwam het eindelijk van de zomer naar Nederland.... met als gevolg, de nieuwe Nederlandse hype. Iedereen wilde ze hebben en natuurlijk was ik ook erg nieuwsgierig. Maar ik had de belangrijkste tip niet moeten vergeten: de lip butters moet je eerst swatchen.Revlon Colorbust Lip Butters zijn lippenbalsems met een kleurtje. Nou ja, kleur-tje... ze zouden heel gepigmenteerd moeten zijn, waardoor je ze net zo makkelijk in plaats van een lippenstift zou kunnen dragen. Een lippenstift die je lippen verzorgt - dat willen wij allemaal. Ik was erg benieuwd naar de pigmentatie en de boterzachte textuur waar iedereen het over had.Mijn eerste lip butter werd een lieve roze kleur (verrassend?) met de naam Cotton Candy. En daar was dan de grote teleurstelling... pigmentatie was helemaal niet datgene wat ik ervan verwacht had. Natuurlijk zag je wel wat kleur, maar het was geen "wauw", waar ik op had gehoopt. Op mijn lippen was het iets te veel labello en iets te weinig lippenstift-effect. Het gevoel van zachte romige balsem was er wel. Maar de pigmentatie bleek een teleurstelling te zijn. Was dit nou waar de hele hype op is ontstaan? Ik deelde mijn teleurstelling op Twitter en toen is mij verteld dat de fellere kleuren juist de beste pigmentatie hebben. Maar ik wil geen felle kleur voor elke dag... Toch maar eens proberen. En toen maakte ik kennis met Macaroon...Macaroon bleek juist de perfecte kleur voor mij te zijn. My lips but way-way-way better! Het is een rode kleur, hoe gek het voor mij ook klinkt. Maar hij heeft een hele neutrale, bruin/roze ondertoon, waardoor hij niet te warm lijkt en ook bij mijn huidskleur past. De pigmentatie gaf de doorslag toen ik deze kleur heb gekozen. Het is namelijk precies zoals ik het wilde hebben - intens, maar niet schreeuwerig.Macaroon gebruik ik nu het meest. Ik hou ervan om deze kleur bijvoorbeeld met mijn MAC Nicki Minaj gloss te combineren. Een perfecte combinatie! Revlon Colorburst Lip Butters zijn inderdaad een lippenstift en een balsem in één. Je moet alleen goed kijken naar de kleur die je wilt. In mijn geval betekent het niet dat ik Cotton Candy helemaal niks vind. Het is juist een hele zachte kleur voor bij elke look. Maar toch smelt ik meer voor Macaroon. Ook heb ik het idee dat hoe meer pigmentatie de lip butter bevat, des te langer de kleur blijft zitten. Macaroon hoef ik niet zo snel bij te werken, vooral als ik er de eerder genoemde gloss overheen heb aangebracht. Kortom, dit zijn zeker fijne butters, maar vergeet ze niet eerst te swatchen.

13 opmerkingen:

 1. helemaal mijn ding, de textuur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook een zwak voor Revlon!!! gelukkig mag ik af en toe voor hun promotie doen ! GEWELDIG!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ze nog steeds een keer kopen. Erg fijn in gebruik. Macaroon is heel mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet er ook nogsteeds eens eentje proberen te scoren, ze lijken me super fijn voor het najaar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad die eerste is echt niet veel qua pigmentatie, maar eerlijk, ik denk dat dat ook bijna niet kan bij een butter. Gelukkig geven andere kleuren iets meer kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er ook een, vind hem super goed werken voor mijn droge lippen alleen jammer dat degene die ik heb niet zo goed gepigmenteerd is

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! En de textuur ziet er super uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben nog steeds benieuwd naar deze producten maar heb nu te veel lip producten haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleuren ! Ik stond onlangs voor een schap van Revlon en heb toch niets meegedaan. Jammer dat het merk in België zo moeilijk te verkrijgen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie kleurtjes! Macaroon vind ik ook het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen