zondag 18 november 2012

Sale shoppen - ga je mee?

Allereerst... mocht het nog niet opgevallen zijn, ik heb een hele nieuwe layout! Gisteren was ik er een halve dag mee bezig en eigenlijk was dit een uitgelopen bezigheid geworden. Van een kleine verandering kwam een hele grote aanpassing. Nu is het volgens mij nog overzichtelijker geworden en zelfs iets professioneler. Het enige, ik hoop niet dat het aan de saaie kant is. Maar wat mij betreft, so far so good!

Vandaag een kleine aankondiging op mijn blog! Peggy en ik besloten om weer een shopping date te organiseren! Wij willen jullie ontmoeten en beter leren kennen! Dit hebben wij vorig jaar gedaan en het was wat ons betreft een succes. Mocht je het van vorig jaar niet (meer) weten: zie hier onze gezellige aankondiging en onze shop(v)log. Wij willen het weer, een dag vol gezelligheid en (een beetje) shopping natuurlijk.
En toen gingen wij onze agenda's naast elkaar leggen... dit jaar werd het hem dus niet. Dan maar januari! En geef toe, sale shoppen is stiekem minstens net zo leuk als X-mas shopping! ;)


Date: Zaterdag 5 januari
Place: Eindhoven, Maastricht of Antwerpen
Het leek ons leuk om in een van deze drie steden af te spreken. Voor mijn Nederlandse lezeressen - ook al woon je misschien ver, geef je gewoon op! Vanuit Utrecht mag je zelfs met mij (en Kashmira) meerijden, dus dat moet geen probleem zijn. Gewoon een gezellig dagje uit. Je bent nergens toe verplicht, kunt op elk moment weggaan, maar dan hebben wij jou in ieder geval een keer ontmoet. Kom dus gezellig langs!

Aanmelden is heel simpel. Stuur een mailtje naar pfbeauty@live.nl en geef je op! Hopelijk zien wij jou op 6 januari. :)

11 opmerkingen:

 1. Lay out ziet er netjes uit:) een leuk zo'n shopdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik moet altijd om zaterdag werken helaas :( geweldige layout! erg moi meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk initiatief :-D Die dag verjaart mijn vriend net. Gaan shoppen is dus ├ęcht een no-no dan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb er zin in, word leuk! Aanmelden iedereen ;)!

  ik heb verder geen bepaald voor keur voor een stad, heb alle drie wel eens bezocht en ze zijn alle drie ook heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hup, hup, hup! Lekker inschrijven meiden! Referenties op te vragen bij Kashmira! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben bang dat mijn schoonzus haar verjaardag viert of moet werken anders laat ik het zeker nog wel weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie layout! Ik zal helaas moeten werken...

  BeantwoordenVerwijderen