dinsdag 6 november 2012

Skeyndor Tempo Spa Sublime Hydration

Helaas wordt het buiten steeds kouder en dat betekent dat ook je gezichts- en lichaamsverzorging aan vernieuwing toe is. Vandaag wil ik het hebben over lichaamshuidje. Ondanks dat ik heel veel body butters en rijkere lotions heb staan die ik dagelijks kan afwisselen, pak ik deze lotion van Skeyndor net iets vaker (zeg maar gerust, bijna elke dag). Zou het door de geur of door zijn fijne textuur komen? Ik zou zeggen beide.Skeyndor is een Spaans merk dat verkocht wordt in de webshop van John Beerens. Ik heb er zelf nog nooit eerder van gehoord, daarom is het ook altijd extra fijn om zo aangenaam verrast te worden. Producten van dit merk kunnen zo geplaatst worden bij een gemiddelde Spa. Een verwennerij, maar dan ook voor thuis. Deze emulsie/lotion heeft ook nog eens een echte Spa geur - heel zacht, fris en bijzonder lekker. Moeilijk te omschrijven, maar ik word het in ieder geval niet zat. Ik vind hem juist verslavend. Normaal hou ik in de koude maanden van zwaardere geuren, ook in mijn lichaamsverzorging. Maar deze geur blijft, denk ik, voor elk seizoen even lekker. En wie wil er nou niet even met zijn gedachtes in een Spa belanden tijdens het opsmeren van een bodylotion...? :)Deze body energizing emulsion belooft niet alleen te hydrateren en de huid zijdezacht te maken. Het zorgt er ook voor dat eventuele jeukende droogteplekjes verdwijnen en dat PH waardes gebalanceerd worden. Precies datgene wat onze huid in de herfst/winter nodig heeft. Tot nu toe ben ik alleen maar lovend over deze lotion. Het heeft een hele fijne, een beetje waterige structuur, waardoor het binnen no time over je huid verdeeld en super snel ingetrokken is. Geen jeukende plekjes, ook al heb je daarvoor een niet al te hydraterende douchegel gebruikt. Na gebruik voelt mijn huid heel erg fijn aan en de geur... Tja, de hele beleving met deze lotion is heerlijk. Vooral doordeweeks gebruik ik het zo goed als elke dag. 's Weekends bedenk ik me dat ik ook mijn andere body producten eens moet gaan gebruiken. :P Maar eerlijk is eerlijk, dit is genieten. Deze emulsie/lotion is voor € 23,80 te koop in de JB webshop.

8 opmerkingen:

 1. nog niet van dit merk gehoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ken dit merk nog niet! leuk om iets over te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kende ik ook niet! En Spaans :)da's natuurlijk leuk voor een Spanje liefhebber als ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is ook voor mij nieuw, maar het klinkt goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Juist dat het goed werkt voor de droge plekjes vind ik goed om te lezen. Vooral nu met deze kou.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een fijn product voor de winter ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt erg goed :)
  Leuke review!

  Liefs Bo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kende het merk nog niet. Klinkt fijn alleszinds !

  BeantwoordenVerwijderen