zaterdag 24 november 2012

Tip: Beautylish

Ik ben altijd op zoek naar beauty-inspiratie. Voor mijn eigen looks, maar ook als creativiteitsuiting in het algemeen. Niet voor niks staat mijn Bloglovin-lijst vol met dergelijke blogs, die ik niet per se lees, maar waar ik mijn portie inspiratie wel uit haal. Via de app-store kwam ik laatst Beautylish tegen... Het voelt alsof ik onder een steen heb geleden. Wat gaaf!!! Enorm veel foto's met looks en nailart, maar ook filmpjes, veeeel klets-artikelen en een overzicht van de populairste producten. Zo kom je ook eindelijk eens achter welke producten al die Amerikaanse meiden zo geweldig vinden. Maar ook veel MUA's delen daar hun mening. Dus bijvoorbeeld over de essentials in je beauty-koffer. Kortom, niet alleen genoeg inspiratie, maar ook genoeg leesvoer! En gelukkig is het geen verlaten website/app, volgens mij heb je bijna elk minuut weer iets nieuws (in ieder geval een nieuwe forum-topic). Super gaaf en mega verslavend! Vooral als je net als ik geen genoegen kunt krijgen van inspirerende looks. ;)


Beautylish.com is ook gewoon een website. En hier vind je al die prachtige foto's, ook al kun je geen app downloaden. Er is ook een shop... kortom, van alles en nog wat voor een echte beautyliefhebber. Ik moest het gewoon met jullie delen! En nog iets... wat ook handig is voor mezelf. Ik droom ervan om ooit naar Amerika te gaan om daar (ok, onder andere...) te gaan shoppen. Vooral drogisterijen (drugstores) hebben daar zoveel verschillende merken, waar je volgens mij gewoon hebberig van wordt. En hoe handig zijn deze tips die ik in een artikel vond!

" I suggest visiting a Target store. From my experience, they have the cheapest (price wise) makeup compared to any other drugstore. Plus, they are the #1 carrier of ELF makeup if you want to pick up some of their Studio Brushes (which I highly recommend)

Also, Walmart is the ONLY store that carries Hard Candy in the US (but there's billions of them around, so you shouldn't have a hard time finding one). So if you're really interested in Hard Candy, that's the place to go. (& IMO, Walmart has the 2nd cheapest prices for drugstore products. They're usually a bit more expensive than Target, but only by a couple cents to $1)

ULTA is a great cosmetic megastore here in the US. They are the more popular store that carry NYX cosmetics (Which you wont find at Target or Walmart) ULTA carries a mix of drugstore & high end makeup but are a bit more on the pricy side when it comes to the drusgtore products, you usually pay a couple more dollars for a product here than you would at Target or Walmart. (NYX is priced well though)

Btw, Target also carries Sonia Kashuk, who have amaaaazing makeup brushes that Youtube gurus go crazy for! You might want to check that out."

*noteert voor haar droomreis naar Amerika... ooit!*

10 opmerkingen:

 1. Ik kende de site al ;-) en heb ém toen gelijk toegevoegd aan Bloglovin'! Ook qua nailart inspiratie kun je hier je hart echt ophalen ben ik achter gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er uit als een pinterest en forum in een wat alleen maar over beauty gaat :) Heel handig om inderdaad inspiratie op te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tip alweer! Misschien je huwelijksreis naar de US plannen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tip ! De Walmart is zalig ! Ik was er haast niet weg te slaan :d ! Je gaat nooit meer pret hebben in een supermarkt dan bij Walmart :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kende haar site niet! Dan liggen we samen onder een steen, alweer :P
  Gezellig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende deze app/site nog niet. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh deze app ga ik zeker downloaden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor de tip! Ga ik zeker even op kijken en wat een leuke site heb je! Ik ga je volgen via bloglovin', ik ben overtuigd haha!

  BeantwoordenVerwijderen