donderdag 1 november 2012

Zet HIER je schoentje!

Ik heb even iets leuks bedacht! Wij kunnen er niet omheen: december komt steeds dichterbij en dus moet je weer op jacht naar de leukste cadeautjes. Allereerst de sinterklaas cadeautjes (want, eerlijk is eerlijk, over Kerst mag je het pas na 5 december hebben... tenminste, dat is het moment dat de Kerst-liedjes non-stop op de radio te horen zijn... ik dwaal af!). Dus toen dacht ik dat het leuk zou zijn om een van jullie blij te maken met een cadeautje dat jullie zelf van te voren mogen kiezen. Dus.... winactie-tijd!


Zet je schoentje op mijn site! Hoe je het doet? Heel simpel. 1) Op de website van cadeau.nl kies je een van de leuke sinterklaas cadeautjes uit. 2) Mail mij (pfbeauty@live.nl) het gekozen cadeautje (het liefst met een linkje) en het adres waar het naar toe moet en wie weet, kan ik Sinterklaas overtuigen om jou net voor de feestdag blij te maken. ;) De enige voorwaarde: het cadeautje mag maximaal 25 euro kosten. That's it!

Ik ga dus verder ook niks hierover op mijn blog vermelden. De winnaar krijgt het gewoon thuis toegestuurd, het blijft tot het laatste moment een verrassing. Ik zou het uiteraard leuk vinden als je het met mij gaat delen (op Twitter, mail, hoe dan ook) zodra je het hebt ontvangen. Ooooh, en mochten jullie mij op Bloglovin volgen, zou je dit artikel willen liken als aardigheidje? ;) Thanks! En veel succes!!!

P.S. Kun je niet zolang wachten of was je sowieso al op zoek naar een leuk cadeautje: met kortingscode pinkfairytaleX7 krijg je tot het einde van het jaar 10% korting op al je cadeau's. Ik zou zeker eens op deze website kijken, vooral als je extra ideeën goed kunt gebruiken.

9 opmerkingen:

 1. Leuke actie heb je bedacht! Veel plezier aan de deelnemers

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah tof zeg! Ik ben wel van België dus weet niet goed of ik dan ook mag meedoen? Ik zal wel vast mailen :)
  Ik had het er vanmiddag nog over met mijn vriend, we zijn nl een paar maanden geleden gaan samenwonen en ik vroeg hem of ik nu ook mijn schoentje mocht zetten. Hij was wel een beetje een partypooper ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wooow superleuk!!! Ik ga zeker mee doen!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb al iets uitgekozen! staan leuke dingen op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grappige cadeautjes staan erbij! Ik doe graag mee, ik kan niet wachten tot Sinterklaas, haha.

  BeantwoordenVerwijderen