zaterdag 8 december 2012

Birthday presents: WIN THE STASH

En het is weer 8 december... de dag dat ik weer een jaartje ouder word. Om heel eerlijk te zijn vind ik het niet echt leuk... ik bedoel, 27 lijkt steeds meer op 30-. Daarom vier ik het ook maar niet. Nou ja, vandaag heb ik een hele leuke dag gepland staan. Voor de verandering vier ik het niet thuis... Voor hoe en wat volg mij gewoon op Twitter/Instagram. ;) Genoeg gepraat, op naar de winactie. Ik heb eigenlijk nog nooit een winactie met mijn verjaardag gedaan. Tijd voor de verandering! Ik wil iets weggeven wat wel met mij te maken heeft en dus beslot ik om wat spulletjes uit mijn eigen stash weg te geven. Dit zijn allemaal make-up producten die ik maar een paar keer gebruikt heb en waar ik gewoon te veel look-a-likes van in mijn stash heb zitten. Of het zijn net de kleuren die ik toch niet helemaal bij mij vind passen. Kortom, ik maak er liever iemand anders blij mee. Ik heb dan ook twee setjes samengesteld:Het eerste setje bevat: Nouba blush in #50 Blushon Bubble, NYX lippenstift in Cocoa, Kate Moss by Rimmel lippenstift in #07, Rainbow Priorities quatro oogschaduw (gekocht bij Sephora in Cyprus), Essence Twilight glitter eyeliner met subtiele rode glitters en Wet 'n Wild oogpotlood in Metallic Lilac.Het tweede setje bevat: Rimmel gelliner, Make-up Store creamy highlighter in stardust (is een warmere witte kleur), Maybelline Super Stay 10H Tint Gloss (fellere roze kleur), NYX lippotlood in Pumpkin, ArtDeco lippenstift in Frosty Wine en L'oreal Infaillible cream shadow in Eternal Black.

Hoe kun je nou een van de setjes winnen?
>> Liken het artikel op Bloglovin' is sowieso altijd lief. ;)
>> Hierover tweeten zou ik ook waarderen. Zoiets als: Win the stash op pinkfairytale.net @fairynowings
>> Stuur mij een mailtje (pfbeauty@live.nl) met daarin: welk pakketje jij zou willen winnen + een leuke/grappige/originele/flauwe/lieve/creatieve birthday-wish! That's it! Het hoeft niks ingewikkelds te zijn, maar het lijkt mij gewoon leuk om te zien wat jullie hiervan zullen maken. :)

Zo'n birthday-party kan natuurlijk niet te lang duren. Tot zondag 16 december hebben jullie de tijd. Ik zou zeggen: gewoon meedoen en kijken hoever je komt. Lijkt mij in ieder geval heel tof. En ik ben ontzettend nieuwsgierig!

12 opmerkingen:

 1. Als eerste: Gefeliciteerd!

  Ik doe zeker mee met de winacti.

  Maar vooral een fijne verjaardag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Happy Birthday too you!!! Maak er een leuke dag van! Wel warm aankleden want het is kouddddd!! maar geniet verder van je dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd!! Ik ga je vanmiddag of vanavond een mailtje sturen, ik moet eerst even wat inspiratie hebben ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook hier een hele fijne verjaardag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik begrijp je helemaal. Ik werd dit jaar 25 (wat op zich niet oud is natuurlijk) maar toch vond ik het niet meer zo leuk als de voorgaande jaren. Ik wil op pauze drukken, en wel NU, voordat die 30 er plots is... :-) Maar goed, in ieder geval, alvast een gelukkige verjaardag! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk, ik doe graag mee! heb je gemaild, in die mail staat mijn hotmailadres :) ik volgde al via bloglovin en twitter en heb getweet: https://twitter.com/LindaB1983/status/279706116169011203

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe mee!
  Ik heb geliked op bloglovin en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/280402586648064002

  Je krijgt snel een mailtje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wie heeft er gewonnen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de winnaressen hebben van mij een mailtje terug ontvangen. ik weet niet of ik echt de namen mag noemen.

   Verwijderen