zondag 23 december 2012

De week van bijna Kerst, mislukte samenwerkingen en laatste loodjes

Ok, allereerst - jaaaa, mijn layout is (weer) aangepast. De vorige vond ik mooi en zoveel beter dan voorheen, maar... er zaten een paar buggs in die mij irriteerden. Een paar buttons deden het niet, ik kon zelfs niet op comments reageren... maar nu is alles weg en mijn nieuwe layout vind ik tof! Uiteraard heeft dit mij weer een avond gekost, maar het was het helemaal waard! :)

Nu even iets anders... zijn jullie er klaar voor? Nog een nachtje slapen en dan is het zover. Kerst! Ik ga het gezellig met mijn familie vieren, zoals het hoort. Maandagavond - cadeautjes-avond bij mijn ouders, een eeuwenoude (nou ja...) traditie. De eerste Kerstdag gezellig met mijn schoonzusje erbij... kortom, leuk! Ik heb er zin in. :) Wat gaan jullie allemaal doen?

bron weheartit.com

Ik wil het nog even over iets anders hebben. De winacties. Er komt namelijk nog een aan, om jullie een beetje op het volgende feest voor te bereiden. ;) De B-day presents winnaressen hebben van mij een mailtje gekregen en de komende week zullen alle pakjes worden verstuurd. Maar er was nog een winactie... misschien heeft iemand zich afgevraagd hoe het met de Sinterklaas-winactie afgelopen is. In principe zou ik er niet meer over communiceren, maar ik wil dit toch nog even kort doen. Waarom? Omdat niemand gewonnen had... Nou ja, samen met de beste man van de desbetreffende website heb ik de winnares uitgekozen en vervolgens bleek dat het om een waardeloze cadeaubon ging, waarbij de verzendkosten waarschijnlijk ook voor eigen rekening zouden komen. Pardon? Dit waren niet de afspraken! Ik heb aangeboden om het anders op te lossen, desnoods wilde ik die kosten wel zelf betalen... maar het feit blijft dat het voelde alsof ik in de maling was genomen. En plus, die 25 euro cadeaubonnen komen inmiddels mijn neus uit. Niet alleen ik heb er een paar weggegeven, op de andere blogs heb je ze in overvloed (ik denk dat jullie wel weten over welke webshop ik het heb). Het grappige is: het is een pure vorm van reclame, hoewel er niet extra voor betaald wordt. Cadeaubon weggeven, leuk! Maar na 3-4 keer samenwerken moet je of wat meer flexibel zijn of advertentiekosten gaan betalen. Om een lang verhaal kort te maken, met dit soort webshops doe ik geen zaken meer. Overigens ben ik nog wel trots op dat idee van zo'n Sinterklaas-actie. Voor volgend jaar doe ik het gewoon opnieuw, maar dan met een betere "zakenpartner".

Maar goed... ik wil er niet te negatief over zijn, maar ik wilde dit toch nog even delen. Het afgelopen jaar heb ik al genoeg PR-blunders en juist fijne dingen meegemaakt, maar dit wilde ik toch nog even kwijt. Van je fouten leer je gelukkig wel. ;)

Ooooh en om het even over "de week van" te hebben... Ik heb het enorm druk op mijn werk. Wat nou vrij? Gewoon werken, lange dagen maken en stressen... met een beetje geluk mogen wij de 31ste december wel vrij nemen, maar dat hoor je natuurlijk weer op het laatst. Dus dat is eigenlijk mijn week.. zolang het nog leuk blijft, is het allemaal niet erg. :)

12 opmerkingen:

 1. De nieuwe lay-out is mooi! Ik ga met kerst met m'n familie uiteten, de 2e kerstdag ga ik denk ik naar m'n oma.Wat raar van die webshop, dat mogen ze toch helemaal niet doen? Misschien kan je er een klacht over indienen of zo, want webshops moeten zich natuurlijk wel aan hun afspraken houden..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat zonde van de sinterklaas win-actie, maar ik begrijp jou standpunt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je layout is echt heel cool, ziet er extra professioneel uit!

  Ik heb ook war samenwerkingen achter de rug die niet even soepel gingen. vooral met die 25 euro cadeau bonnen... Ik heb besloten daar niet meer aan mee te werken, het is idd niet meer dan reclame en voor dat geld kun je bijna niks leuks vinden in die winkels

  En ik heb ook heel erg zin in kerst, ik ga naar de winter efteling :3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor de lay-out !
  Jammer van de samenwerking ... klinkt nie zo fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind deze lay-out beter dan de vorige :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De laatste dagen/weken zijn altijd erg zwaar, wij waren gister in het Alexandrium en het was echt gigantisch druk niet leuk meer haha! Gelukkig wel nog het een en ander kunnen vinden:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je layout is heel mooi. En het komt allemaal wel goed! Jammer van de samenwerking

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die cadeau bonnen komen idd de strot uit, ik zie dat die winacties ook al niet meer zoveel volk trekken. En wat is een bon van 25 euro als je nog 50 moet bijtellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zonde van die mislukte samenwerking, maar zoals je het al zegt, daar leer je weer uit! Fijne Kerst! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie layout!

  Geniet toch nog van de kerstdagen en ik duim voor die 31ste :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook deze layout vind ik erg mooi hoor! jammer dat je moet werken deze week, maar maak er dan het beste van met je collega's zou ik zeggen. Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hopelijk heb je hele fijne dagen gehad! Ben benieuwd wat je allemaal onder je boom hebt gevonden!Ik vind je lay-out ook mooi en overzichtelijk! Ik weet hoeveel tijd er in gaat zitten en zo fijn als de dingen nu wel werken.

  BeantwoordenVerwijderen