woensdag 26 december 2012

Drie van jouw favorieten 2012

Omdat vandaag de laatste Kerstdag is en omdat wij alvast aan het idee moeten wennen dat het volgende week alweer 2013 is... En omdat ik zelf een dezer dagen aan mijn favorieten video van 2012 ga beginnen... Hebben jullie al nagedacht over jullie favorieten van 2012? Laat 3 van je meest favoriete producten van afgelopen jaar achter in de comments! Ik ben echt heel benieuwd. :)

foto van weheartit.com

Toch nog een kleine bijdrage van mijn kant. Ik heb namelijk mijn mening veranderd over een tweetal producten. De ene was een favoriet en nu niet meer en bij de andere is het net andersom. Zo was ik enthousiast over het Advanced Night Repair Serum van Estee Lauder, maar ik merk dat mijn huid er ook makkelijk zonder kan. Of nog beter: dit serum vervang ik tegenwoordig met arganolie en het effect is minstens zo goed (of zelfs nog beter). Dus achteraf ben ik toch niet zo'n grote fan van dit serum. Over mijn POP palette was ik juist vanaf het begin niet zo tevreden... puur gebaseerd op de swatches op mijn arm. Eenmaal aangebracht over een primer knallen de kleuren eraf! Een heerlijke palette met een paar unieke kleuren. Als ik het even niet meer weet, dan pak ik deze palette erbij. Er zitten altijd wel opvallende en draagbare tinten tussen. Zo zie je maar... ;)

9 opmerkingen:

 1. Even denken.. Het 120 palette die ik dit jaar heb gekocht vanaf Beautygloss, sinds ik hem heb gebruik ik hem (bijna) elke dag! Mijn MAC blush in de kleur Springsheen en de tea tree water van Lush zijn mijn favo producten van dit jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. daar moet ik nog eens over denken hoor :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De nieuwe 1 2 3 Perfect foundation van Bourjois... De Japonesque brush set... Eeeeeeen...effe denken... de nieuwe Diorskin Nude foundation :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn 3 favorieten zijn de EL Double Wear foundation, Mac Lovejoy blush en Valentina parfum.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke favorieten! Ik vind het lastig om te kiezen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De POP palette klinkt erg goed. Ik heb teveel favorieten dit jaar. Haha.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn favorieten.. De Pucci versie & de laatste eindejaarsversie van de Meteorites Perles van Guerlain, de blushes van Armani & mijn Real Techniques brushes.

  Heb er toch even over gedaan om er echt drie te kiezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha! Eindelijk een gat in de Night Repair hype! Ik heb het nl. nooit begrepen.. Ok drie favo's...erg moeilijk want ik heb er veel meer maar ok, de Shiseido Brush (zonder enige twijfel!) De La Mer crème (shit mijn pot is zo goed als leeg en ik wil een nieuwe!) en de Purity Cleansers.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. euhh even denken... Het Caudalie sos Thirst serum, Chanel Blush de Horizon en de douchecrèmes van Le Petit Marseillais.

  BeantwoordenVerwijderen