maandag 10 december 2012

EOTD: Birthday Sparkle

Afgelopen zaterdag heb ik echt een heerlijke verjaardag gehad! Zoveel felicitaties op Twitter, Whatsapp, SMS, telefoontjes.. maar ook mailtjes (voor de winactie). Super lief! Ik ben ontzettend dankbaar! Van dit soort dingen kan ik echt genieten. :) En over genieten gesproken... wat een heerlijke dag hebben wij in Keulen gehad! Als jullie mij op Twitter/Instagram volgen dan hebben jullie al kunnen zien hoe leuk het was. Natuurlijk heb ik ook een beetje geshopt, maar hier van de week meer over. ;) Vandaag wil ik aan jullie de look laten zien die ik zaterdags droeg. Ik besloot voor iets snels/simpels te gaan, maar het moest wel een feestelijke feeling hebben. Tijd om een paar pigmenten uit mijn stash te halen!Ik heb een dun laagje van MAC's paintpot Rubenesque als basis aangebracht. Daar overheen heb ik mijn good old Inglot #84 pigment gebruikt. Deze kleur blijf ik nog steeds heel speciaal vinden. Het is een multi-kleur in een, staat altijd prachtig in elke look. In de binnenste ooghoek heb ik een van de mooiste gouden kleuren ever gebruikt, Goldilux van Sugarpill. Deze gebruik ik de laatste keer wat vaker en ik heb er zelfs complimentjes over gehad. Er zijn weinig gouden kleuren die echt goud zijn, maar Goldilux is een ware gouden kleur met een beetje shimmer. Instant party feel.Meer feestelijke kleuren zitten natuurlijk ook in mijn Eve Pearl Diamong Eye palette. De donkere oranje-bruine kleur heb ik in de buitenste ooghoek en in de crease gebruikt. Ik wilde de hele look niet te donker maken en daarom heb ik verder geen donkere kleuren aan de crease toegevoegd. De enige donkere oogschaduw die ik voor deze look gebruikt heb, was de donker-bruine kleur uit mijn Nouba palette. Deze kwam langs de onderste wimperrand en een beetje in de buitenste ooghoek. Over deze kleur langs de onderste wimperrand heb ik ook weer dezelfde Inglot pigment gebruikt... en check dat effect! De kleur werd opeens groen! Je zou bijna niet zeggen dat dit de combinatie is van donker-bruin en die vrolijke kleur op de bovenste ooglid. Als highlighter heb ik de lichtste Nouba kleur gebruikt. Ook heb ik een beetje van de gouden glitter kleur uit mijn Eve Pearl palette in de binnenste ooghoek toegevoegd.Verder heb ik mijn gezicht heel rustig gehouden. Ik heb alleen de BB cream van Garnier voor vette huid gebruikt + afgepoederd met Maybelline poeder. Op mijn wangen - Nars Desire. Simpel en toch feestelijk, precies zoals ik al zei. ;)

18 opmerkingen:

 1. Mooi gedaan! De goud en koper kleuren gaan zo mooi samen en je ogen komen nu nog meer naar voor! Ik had trouwens niet door dat het je verjaardag was dus bij deze een late 'gelukkige verjaardag!' ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, de pigment producten op de foto zijn prachtig. Leuke look, echt passend bij kerst.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. inderdaad veel glitter :) mooie look

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super feestelijk! Ideaal voor je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk. Die losse pigmenten zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Glitter! Hou van losse pigmenten. mooie look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, prachtige combinatie ! Ik hou wel van zo'n warme kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Volgens mij heb ik wat gemist, dus bij deze nog van harte gefeliciteerd. Ik vind dat je ook een hele mooie look hebt gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, erg mooi! En nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat een prachtige look! Nog van harte gefeliciteerd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooi!! Een beetje Golden Rose.. staat je super mooi! Hoop dat je een leuke B-day hebt gehad!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi zeg! Ik vind donkere kleurtjes je op de een of andere manier wel nog mooier staan. Congrats in elk geval ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooi zeg! Ik vind donkere kleurtjes je op de een of andere manier wel nog mooier staan. Congrats in elk geval ^^

  BeantwoordenVerwijderen