vrijdag 21 december 2012

EOTD: Envy With Style

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd steeds meer van de neutrale kleurtjes ben wat oogschaduws betreft. Wel neutraal op mijn manier, dus altijd net iets anders en zeker niet saai. Ik denk dat het weer zo'n periode is... Een van de comments op mijn birthday look ging erover dat de donkere kleurtjes mij eigenlijk nog net iets leuker staan... en dat vind ik eigenlijk ook! Het heeft dus niet lang geduurd voordat ik weer met zwaarder opgemaakte ogen op mijn werk verscheen.De hoofdrolspeler: los pigment Ancient Gold van MAD Minerals. Dit is een gouden kleur met een groenige gloed. Goud, maar dan net iets anders. Deze besloot ik te combineren met Cobra uit mijn UD Black Palette (eentje met ongeveer dezelfde kleur shimmer). Cobra heb ik flink in mijn crease en ook iets erboven aangebracht. De blend-kleur van boven mijn crease is eentje uit mijn Nude'tude palette. Deze is vrij neutraal, niet al te warm, omdat ik het niet bij deze look vond passen.Mijn look heb ik speelser gemaakt door de onderste wimperrand te accentueren... daar hebben wij hem weer! Dit is vooral Baked oogpotlood van Urban Decay. Het heeft een prachtige bronze kleur en het is een van de betere 24/7 eyeliners qua houdbaarheid. In de binnenste ooghoek heb ik een beetje van Sugarpill's Goldilux toegevoegd. De rest van mijn make-up heb ik subtiel gehouden. Jep, ook de wangen dit keer. Ik ga toch wat meer donkere kleurtjes dragen. Ik heb het gemist. Op een of andere manier leek het een eeuwigheid geleden dat ik de donkere kleuren droeg. Maar ik vind ze prachtig... en ook wel een beetje gewaagd. Jaja, het past ook wel bij mij. ;)

14 opmerkingen:

 1. alweer een mooie ooglook heb je gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kleurencombinatie heb ik nog niet vaak gezien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit blijft je idd het aller mooiste staan, hele mooie look! love olijfgroene kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Past zeer zeker bij jou! Erg mooi!En toch niet zo neutraal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. geweldig mooie look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, echt een super mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen