maandag 3 december 2012

EOTD: Keep Coming the Dream

Ik geef het gewoon toe, mijn Eye Kandy glitters heb ik een beetje verwaarloosd... Misschien weten jullie het nog, ze zijn nog uit Berlijn! Zie hier de video als bewijs. ;) Sindsdien heb ik het volgens mij maar een keer gebruikt. Hartstikke zonde natuurlijk, vooral omdat deze glitters helemaal niet eng zijn. Mijn set bevat ook een speciale vloeistof die ervoor zorgt dat deze glitter zonder fallout blijft zitten. Alleen had ik gewild dat ik wat meer donkerdere kleuren had meegenomen in plaats van 2x roze, zilver en blauw... alhoewel, over die blauwe kleur hoef ik helemaal niet te klagen. Omdat ik de laatste tijd veel binnen (op kantoor) zit, besloot ik om mijn look een beetje "op te pimpen" met een glitter lijntje.De basislook wilde ik simpel en vrij neutraal houden. Eigenlijk had dit meer blauw, dan zeegroen moeten zijn, maar oké. Ik heb in het midden van mijn ooglid een donkerdere zeegroene MAC kleur aangebracht en de toon was gezet. De basislook is hiermee iets opvallender geworden dan ik eerst wilde, maar eigenlijk vind ik het ook wel weer leuk. Daarna heb ik zwarte eyeliner gebruikt en iets daarboven een dun lijntje blauwe Eye Kandy glitter.In het echt was het effect eigenlijk nog een stuk mooier. Vooral bij kunstlicht zien de glitters er super mooi uit! Wat ik trouwens gemerkt heb is dat zulke glitters gebruiken veel fijner is dan glitter eyeliner, vooral als je het niet dagelijks doet. Zoals jullie weten heb ik hele gevoelige ogen. De houdbaarheid van de glitter eyeliner is heel beperkt en dus kan ik het na een paar maanden niet meer gebruiken. Losse glitters + vloeistof gebruiken is daarom ook veel meer hygiënisch, na een jaar heb ik er nog steeds geen last van (zolang de vloeistof in ieder geval goed blijft). Dit moet ik dus vaker doen. Misschien zal ik eens tijdens het uitgaan een wat meer gedurfde glitter look proberen, maar voorlopig blijf ik zo'n subtiel lijntje heel mooi vinden. Tot slot nog iets leuks. Sinds kort is Eye Kandy "gewoon" te koop bij enchantra, dus de verkrijgbaarheid is ook geen issue meer.

10 opmerkingen:

 1. Ziet er mooi uit:) kleurcombi is erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WOW mooi! Eye Kandy glitters zijn echt prachtig. Baal dan ook een beetje dat ik er niet mee om kan gaan.. Ik + glitter = sparkly everywhere :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de blauwe glitte liner erg mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gemaakt, de blauwe eyeliner vind ik erg mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor, en ik hou nochtans niet zo van blauw :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze kleuren staan je amazing! Hele mooie look. Die eyeliner zit er ook verschrikkelijk strak op, wow!

  BeantwoordenVerwijderen