vrijdag 28 december 2012

EOTD: Lily in the Dust

Eigenlijk was dit de look die ik op de Kerstavond droeg. Niet echt Christmas-achtig. De hele dag moest ik ook nog eens werken... alhoewel, alsof dit mij ooit heeft tegengehouden om donkere kleuren of glitter te gebruiken. Anyway, qua kleding had ik zachte kleuren aan en dus besloot ik om mijn make-up erop aan te passen. Pink it is! Roze gebruik ik de laatste tijd niet al te vaak en dus is het weer eens wat anders. En met een beetje shimmer wordt het toch nog best feestelijk.In de binnenste ooghoek heb ik Pink Freeze van MAC gebruikt. Deze geeft een mooie glinster aan de oog, maar hier moet je vooral niet te veel van gebruiken. Daarnaast heb ik Last Call van Urban Decay gebruikt. Deze heb ik goed geblend met Pink Freeze door Pink Freeze er ook een beetje overheen aan te brengen. Daarnaast heb ik nog een beetje van donker-bruine Roach van Urban Decay toegevoegd. En tot slot - een donker-paarse kleur in de buitenste ooghoek en de arcadeboog.Langs de onderste wimperrand heb ik een rood/roze kleur oogschaduw aangebracht. Tja, ik hou van het effect dat het geeft aan koele kleur van de ogen. Neutrale highlighter en een dun lijntje langs de bovenste wimperrand. Mijn blush en lippen heb ik rustig, neutraal roze gehouden. Het is een rustige look geworden, maar toch net even iets anders. Ik zal het maar een rustige feestelijke look noemen. De look van de eerste Kerstdag is dan wel weer het tegenovergestelde van deze geworden, maar hier een andere keer meer over. ;)

15 opmerkingen:

 1. Ik vind het echt goed staan bij je, zo'n zachte look! Moet je echt vaker doen, of alleen een eyeliner met een hele matte zalm kleur en felle lippen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee joh, dat is veel te saai voor mij :)

   Verwijderen
 2. Hele mooie look! Staat je heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb Pink freeze van mac ook. Die kleur gebruik ik echt dagelijks. Mooie look.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je look erg mooi! Het staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, prachtige look. Staat je goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooi gedaan! Het begint gelijk te kriebelen om last call weer eens te gebruiken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen