maandag 31 december 2012

EOTD: Silent Night

De laatste dag van het jaar. Normaal zou ik vandaag een opsomming van allerlei dingen van afgelopen jaar doen, maar dit heb ik voor de verandering naar morgen verplaatst. Een praat-artikel op een (luie) 1 januari, moet kunnen. Vandaag wil ik een look laten zien die ik op de eerste Kerstdag droeg. Misschien brengt dit iemand op ideeën voor een look van vanavond.Voor deze look ben ik geïnspireerd door enkele tutorials die ik laatst gezien had. Als basis heb ik de zwarte Sephora potlood gebruikt, die jullie tussen mijn Xmas presents konden zien. Deze heb ik vrij dik aangebracht langs de wimperrand, zowel boven als onder. Daarna heb ik alles uitgesmudged met een klein kwastje. Ook heb ik Black Dog (matte zwarte kleur) van Urban Decay toegevoegd om het smudgen nog beter te maken en om een mooie zwarte basis te creëren. Normaal maak ik de binnenste ooghoek een beetje licht, maar dit keer besloot ik om het echt smokey te houden. In de crease heb ik Cobra (zwart met gouden glitter) van Urban Decay toegevoegd en uitgeblend naar boven. Voor toch nog wat kleur heb ik besloten om mijn good old Spectacle of Yourself van MAC erbij te pakken. Deze mooie rode kleur heb ik in de binnenste ooghoek en een beetje in de crease aangebracht. Ook heb ik deze kleur gemengd met de zwarte basis op 1/3 van de bewegende ooglid, zodat er een mooie overgang van rood (bij bepaald licht: roest-bruin) naar zwart zou ontstaan.Neutrale coole highlighter en flink wat mascara. Op de onderste wimpers zijn een paar glittertjes te zien. Dit is de glitter liner/mascara van Sephora die ik ook met Kerst kreeg. Het was niet overheersend glitterig, maar het gaf wel iets extra's. Voor mijn gezicht heb ik de volgende producten gebruikt: BB cream van Bobbi Brown, concealer van Kat von D, primer The Present van Philosophy en een beetje minerale foundation van Youngblood. Ook mijn blush en lippen bleven vrij neutraal. Uiteindelijk is dit een donkere look geworden, maar ik hou wel van smokey eye. Wat ik vanavond precies met mijn look ga doen, weet ik nog niet. Wij gaan het in ieder geval buiten de deur vieren, dus ik mag losgaan qua kleuren. ;) Maar jullie krijgen het nog vast wel te zien. Ik wil iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling wensen!!! Enjoy!!!

11 opmerkingen: