zaterdag 29 december 2012

Favoriet: Essie Leading Lady setje

Veel merken brengen wel vaker een aantal LE mini nagellakjes uit in een setje. Het gebeurt niet vaak dat ik zo'n setje helemaal leuk vind, meestal zitten er 1 of 2 kleuren in die ik niet zo bijzonder vind. Sterker nog, het enige setje dat helemaal naar mijn zin was, is toch wel The Muppets by OPI. Tot nu toe...Voor het najaar heeft Essie de nieuwe collectie op de markt gebracht genaamd Leading Lady. Deze collectie bevat krachtige kleuren waar je zeker mee zult opvallen. Of hoe Essie het zelf ook beschrijft: "A leading lady is always dressed to thrill." Drie kleuren uit deze collectie zitten in een setje die ik bij de Duitse drogist een tijdje geleden heb gevonden. Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit eerder een mini setje van Essie gezien. Maar Essie goes budget en dus zou het mij niet verbazen als dit ook weer iets nieuws is.Hier kun je het verschil in formaten zien. De lichtroze is de originele Essie. De oranje kleur is er een die bij de drogisterijen sinds dit jaar verkocht wordt. En dit setje bevat dus de mini's. Alhoewel ik ze ook weer niet heel klein vind. Ik had er zelfs nog aan gedacht om fullsize van deze drie kleuren te halen (ja, zo mooi vind ik ze dus!), maar ik denk dat het toch wel even gaat duren tot ik deze drie heb opgemaakt.En of deze kleuren prachtig zijn. Ze zijn perfect, ik zou ze ook zo hebben uitgekozen. Alhoewel misschien niet alle kleuren, maar achteraf ben ik blij met alle drie. Beter had het niet gekund. Deze kleuren heb ik met veel plezier rond en tijdens de Kerstdagen gedragen, maar ook na de feestdagen zullen ze vast mijn favorieten blijven.Leading Lady stond al sinds de promo foto's op mijn wishlist. Ik hou van dit soort glitterige donker-rode kleuren. Hij is ideaal! Inderdaad vrij donker en de glitters erin zien er prachtig uit. Ze zijn zilver, roze en rood, het effect is erg mooi! En de dekking - binnen twee laagjes volledig dekkend. Het enige minpunt is het verwijderen, maar dat had ik kunnen weten met een glitternagellak. Daarom heb ik dit kleurtje ook maar extra lang gedragen. ;)De felle rode kleur Snap Happy heb ik nog steeds op mijn nagels. Het is een oranje-rode tint die ik bijna neon-rood wil noemen. Erg feestelijk en chique tegelijk. Jullie zullen het niet geloven, maar volgens mij heb ik zo'n kleur nog niet in mijn stash. Ik word echt blij van deze kleur en hij dekt ook nog eens perfect met de eerste laag (en met twee al helemaal).En over feestelijke kleuren gesproken... Beyond Cozy heeft mijn hartje al snel gestolen. Het is een prachtige zilveren kleur die op een hele bijzondere manier glinstert. Het gevoel van deze nagellak op de nagels vind ik ook apart. OPI komt binnenkort met liquid sand lakjes en zo zou ik dus ook deze nagellak beschrijven. Het voelt als liquid sand aan. Heel apart en mooi om te zien. De kwaliteit van alle drie de lakjes is overigens uitstekend. Ze zijn heel makkelijk met het aanbrengen, niet te dun of te dik, het kwastje is lekker breed... kortom, dit is liefde. Dit setje heeft volgens mij rond de 10 euro gekost, dus dat is ook te overzien.

17 opmerkingen:

 1. Zo een mini-setje is altijd leuk, want ik maak bijna nooit een fullsize nagellak op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mini setje is veel leuker als een grote Essie! Mooie kleurtjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk een mini setjes! Ik wist helemaal niet dat die bestonden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leading lady is een prachtig lakje hé :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk setje! Vooral leading lady vind ik echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi setje zeg. Erg feestelijk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leading Lady, dat lakje heb ik gespot in de winkel. Wat een prachtige rode glitter kleur. Essie heeft echt zulke mooie lakjes en de dekking is top.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige lakjes. En wat heb jij jaloersmakend mooie nagels :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie feestelijke kleurtjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke kleurtjes ! Mini's zijn altijd handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk, zo'n mini setje! Ik heb Leading Lady ook, maar dan de normale maat. Ga ik morgen op doen, lekker feestelijk voor oud en nieuw! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leading lady is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ook ik ben dol op de combinatie van glitters en die rode kleur van leading lady, erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen