donderdag 13 december 2012

Favoriet: Vitamine C Microdermabrasion

Al meer dan een jaar geleden heb ik over de fijne Petal Fresh gezichtsscrub geschreven. In de comments liet iemand later weten dat deze scrub niet meer bij De Tuinen te vinden was, wat natuurlijk erg jammer is (weet het niet zeker, heb het zelf verder niet gecheckt). Maar eigenlijk ook weer niet... Deze scrub had namelijk twee nadelen: het was super groot (ik had hem ook zeker een jaar gebruikt... voordat ik er een bodyscrub van maakte :P) en het rook nergens naar. Sinds kort heb ik een nieuwe liefde die al deze nadelen juist niet heeft.Vitamin C Microdermabrasion van The Bodyshop is natuurlijk geen echte microdermabrasie-achtige behandeling, maar het is wel een hele fijne scrub. Het heeft precies dezelfde structuur als de scrub van Petal Fresh: hele fijne korrels, maar je voelt ze heel goed (dus pas op met te hard scrubben). Een heerlijk gevoel. Ik hou van niet al te zachte scrubs en daarom ben ik gelijk een fan van deze geworden. Ongeveer een minuut lang scrub ik er wekelijks mijn gezicht mee, met extra aandacht voor de t-zone natuurlijk. Ik merk dat deze scrub toch zacht voor mijn huid blijft. Het bevat ook een beetje shea boter, dus misschien is dit het effect ervan.En over die nadelen van die andere scrub... Qua grootte: tja, 75ml van deze moet precies goed zijn, ik begin mij voorlopig in ieder geval niet te vervelen. De geur is heerlijk! Het komt niet voor niets uit de Vitamine C lijn. Het ruikt heerlijk fris naar citroen. Niet te overheersend, maar gewoon aangenaam. Deze scrub maakt mijn poriën goed schoon, maar dat The Bodyshop producten hier goed in zijn wist ik al een tijdje ;) (kennen jullie nog mijn all time favorite Blue Corn masker?) Absoluut een aanwinst in mijn badkamer stash dus!

11 opmerkingen:

 1. ik heb voor mijn gevoelige huid liever een zachte scrub :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. denk neit dat mijn gevoelige huid dit kan handelen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt er goed! Ik heb ineens last van pukkeltjes en kleine bobbeltjes, zou ik nu echt in mijn tweede pubertijd zijn??? Snap er niets van...nau ja..teveel zwarte chocolade misschien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik geen scrub meer sinds ik een de exfoliant heb ontdekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien net iets té agressief, maar ik wil het er wel eens op wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou wel van een frisse citroen geur. Lijkt mij een fijne scrub.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind deze scrub ook heel erg fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb liever wat zachtere scrubs, en gebruik ze ook niet vaak sinds ik de exfoliant van o.a. Paula's Choice heb gekocht! Maar eens per maand vind ik het heerlijk om te scrubben! Mijn favoriet is van Yes To Carrots!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik was hier wel al benieuwd naar ! Blij dat je er zo enthousiast over bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb de dagcrème uit deze lijn eens gehad, en daar was ik wel niet zo'n fan van.

  BeantwoordenVerwijderen