zondag 30 december 2012

Favorieten van 2012

Benieuwd wat mijn favorieten van 2012 zijn? Ik laat ze in deze video zien. Enjoy!9 opmerkingen:

 1. Mooie favorieten! Die Sisley blush vind ik ook nog steeds prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat nude tude palette lijkt me super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de bb cream van garnier is inderdaad heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het Nudo potlood van Nars is inderdaad dé ideale nude kleur voor de waterlijn, helemaal met je eens! Ik bestel regelmatig bij Eve Pearl dus geef maar door als je wilt bestellen! (Kan je geloven, ik heb de mijne nog steeds niet gebruikt! Maar de Laura Mercier is nu op dus ik ga eraan beginnen!)De Sisley blush is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De rituals scrub is echt heerlijk, ik vind cherry blossom super lekker. Dat is mijn favoriet. De Urban Decay Black palette is zo praktisch en bevat mooie kleuren. Die concealer ziet er goed uit. Leuk jaaroverzicht!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen