dinsdag 25 december 2012

Inspiratie: Promise Phan

Merry Christmas! Vandaag is het voor iedereen een beetje een luie dag, vermoed ik. ;) En helemaal terecht! Ik zal vast ook geen uitzondering zijn. Vandaag wil ik met jullie mijn YouTube én Instagram favoriet delen. Maak kennis met Promise Phan. Bekende achternaam? Zij is het schoonzusje van Michelle Phan, waar ik al eerder over geschreven had. Promise is op YouTube bekend als de meesteres van transformations. Zonder al te veel moeite verandert zij zichzelf in mannen, blondines, avatars... you name it, she can do it. Op YouTube is zij bekend onder de naam dope2111. Ik volg haar ook al een tijdje op Instagram en man, man, man, wat is die meid creatief! Kijk maar mee naar een paar van haar IG transformaties....Natuurlijk lukken deze transformatie ook door de pruiken, kostuums en kleurlenzen. Maar zonder goede skills zou dit lang niet zo goed zijn geweest. Erg mooi gedaan, in alles.Ik hou niet alleen van haar werk, zij is een prachtige meid om te zien. Zelfs een simpele mascara staat haar goed. Zij is erg inspirerend en heeft veel talent. En stiekem vind ik haar beter dan Michelle... maar toch blijf ik ze beide volgen. ;) Kortom, een aanrader zowel voor op Instagram als op YouTube.

10 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik volg alleen Michelle maar ik ga haar zeker even bekijken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zij is inderdaad erg goed :D merry xmas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't Is een andere type filmpjes van Michelle, maar zij is inderdaad heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, die pocahontas is awesome !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zij is inderdaad erg mooi! Veel mooier dan haar nichtje maar ook wel een beetje arrogante uitstraling moet ik zeggen, beetje ordi soms...enfin dat is mijn mening!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende haar nog niet maar haar looks zien er super leuk uit! Ga haar meteen volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze is zeker goed! Ik bekijk haar filmpjes soms

  BeantwoordenVerwijderen