zondag 2 december 2012

Lazy sunday + winnaressen organolie babies

Vandaag maar een korte update en al helemaal niet op de gebruikelijke tijdstip. Ik was zelf in veronderstelling dat ik deze ochtend nog een gezellige "de week van" zou kunnen oplepelen, maar helaas. Ik heb een super gezellig weekend gehad en vandaag is het voor mij de lazy sunday zoals deze bedoeld is... plus dat ik even zat te twijfelen of het ├╝berhaupt interessant was om te lezen wat ik van het weekend allemaal uitgespookt heb zonder mij verkeerd te begrijpen (diegene die mij op Twitter volgen weten in ieder geval al veel). Maar genoeg gepraat... voor vandaag had ik nog iets anders gepland. Namelijk het kiezen van de drie arganolie winnaressen.


Er waren weer lekker veel deelneemsters en dat is altijd leuk om te zien. Blijkbaar vallen dit soort prijzen goed in de smaak. :) De drie namen die ik heb uitgekozen zijn...

Esmeralda L
Deb
Kaylani


Ladies, van harte! Mailen jullie mij zo snel mogelijk jullie adressen? Dan komt de baby verpakking arganolie zo snel mogelijk naar jullie toe.

En voor nu: fijne zondag nog! Ik zit heerlijk met mijn laptopje op het bed (Bloglovin-tijd). Nog een stapel nieuwe folders voor wat leesvoer. Het enige wat ik nog moet doen is een paar foto's maken voor de artikelen die ik ook nog eens van de week (last minute?) zal moeten schrijven, maar dat komt vast wel goed. Ik heb vannacht maar een paar uurtjes geslapen, dus een kort dutje sluit ik ook niet uit. Kortom, heerlijk zo'n lazy sunday. Enjoy!

10 opmerkingen:

 1. Yeahhh! Hier ben ik echt SUUUUPER blij mee!! Ik wilde dit altijd al eens proberen!! Ik ga je nu even mailen.
  Gefeliciteerd ook aan de andere winnaressen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je luie zondag dat mag ook wel eens een keer! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb jammer genoeg geen lazy sunday :( ik moet leren en werken.. maarja, ik mag jiet klagen haha! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love december! en vooral met kerst een dikke vette pak sneeuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa wat leuk! Dankjewel! Ik ga meteen mailen ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik moest helaas werken op deze zondag en de komende 5 zondagen! :P

  BeantwoordenVerwijderen