donderdag 20 december 2012

Lush All The Best

Mag ik jullie aandacht voor... mijn verjaardagscadeau dat ik destijds van mijn vriend heb gekregen. Eerst even een lief feitje: vriendlief had 20 minuten heen en 20 minuten terug 2x 40 minuten (!!!) in de sneeuw moeten fietsen om een Lush verrassing voor mij te halen. Niet dat hij even naar de Douglas in de buurt gaat.. nee, hij bedacht dat Lush wel leuk zou zijn. Hoe schattig is dit! De ochtend van mijn verjaardag kwam ik naar beneden om te ontbijten en wat zag ik op mijn bord staan...Er zat nog een mooie rode strik omheen. Als je mij op Instagram volgt, dan heb je het waarschijnlijk ook gezien. Super leuk! Maar het was nog leuker om het uit te pakken. Ik probeer niet al te vaak nieuwe Lush producten uit, maar dit was wel een mooie gelegenheid.Mijn vriend heeft speciaal gevraagd om een setje waar je niet per se een bad voor nodig hebt. Tja, als wij ooit gaan verhuizen, dan wordt dit wel een vereiste... ;) Gelukkig heeft Lush genoeg producten die je ook onder de douche kunt uitproberen. En wat is lekkerder dan een heerlijk ruikend zeepje... of een romige massage bar die naar honing ruikt? Oké, ik begin het een beetje te verklappen. Maar het is ook wel tijd om beter naar de inhoud van dit cadeau te kijken...Lush zou Lush niet zijn als er ook niet een paar zeepjes in zaten. Ik heb in het verleden een aantal musthave Lush zeepjes gehad, maar helaas zijn deze uit het assortiment. Het is dus extra leuk om weer nieuwe exemplaren uit te proberen. De Snowcake Soap heeft een mooie sterrenvorm en is voorzichtig bedenkt met gouden glitters. Het is een marsepeinzeep... *gelijk maar nog eens gaan ruiken* Het enige wat ik ruik is zeep. Niks zoets wat je van marsepein zou verwachten. Verder helaas niks bijzonders. Enig voordeel: geen glitters op je huid na het douchen. Met de geur van de Karma Soap was ik al wat beter bekend. Het is een frisse en opwekkende citrus-geur waar je lekker mee wakker wordt. Er zijn genoeg mensen die gek zijn op de hele Karma lijn, maar ik ben slecht een liefhebber van dit zeepje. Lekker, makkelijk in gebruik en het schuimt ook wel goed.Een scrub! Sandy Santa bevat sinaasappelolie en zou niet alleen moeten scrubben, maar ook je huid een beetje verzorgen. En eerlijk is eerlijk, het is een heerlijk product. Ik hou wel van zulke korrelige scrubs, het lijkt inderdaad op zand. De scrub is niet te hard, maar wel precies goed voor mijn huid. Voor mijn heel lichaam heb ik per keer helemaal niet zoveel nodig. Ik zal er denk ik uiteindelijk een maand of anderhalf mee doen, wat voor een lichaamscrub zeker goed is. De geur is heel subtiel, bijna niet aanwezig.Tot slot nog een paar favorieten. The Olive Branch Shower Gel heb ik vroeger een paar keer in de winkel geroken, maar ik vond het niks voor mij. Thank God heb ik hem toch wel eindelijk kunnen uitproberen. Eenmaal op de puf en op de huid verandert de geur een beetje. Het wordt niet zo kruidig en bitter als in het flesje. Het ruikt heel fris, een beetje citrus-achtig en zelfs een beetje naar mannelijk parfum. Niet gelijk schrikken, de geur verdwijnt al heel snel en hij is niet super "mannelijk". Ik vind hem erg lekker en goed verfrissend. Hier word ik graag 's ochtends mee wakker. Ik ben ook blij dat deze douchegel mijn huid niet uitdroogt, dus ik merk gelijk de voordelen van olijfolie, mandarijnsap en wijnbladeren die erin zitten. De oude bekende is de massage bar genaamd Soft Coeur. Deze heb ik al eerder gehad en ik blijf de geur heerlijk vinden. Het is zo warm en zoet - super fijn, vooral in de koudere periodes. De zwarte stukjes ertussen schijnen trouwens van chocolade te zijn... overigens, nooit zelf geproefd. Deze bar ligt voorlopig naast mijn bed zijn lekkere geur te verspreiden... en als mijn huid weer wat droger is dan kan ik hem ook net zo makkelijk als een soort body butter gebruiken.

15 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk pakketje van lush. De showergel lijkt mij heerlijk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief van hem! Je hebt een parel van een verloofde, want vriend is nu voorbij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk :) zaten veel producten in die ik nog niet kende

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super lief van je vriend zeg!! Ik ben gek op Lush.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De barre, winterse fietstocht duurde 2x 40 minuten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lief vriendje heb je zeg! Wat een heerlijk pakket! Wanneer je met Snowcake gaat douchen komt er wel een marsepein geur vrij! Ik moet de The Olive Branch Shower Gel ook snel weer eens kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmmmm, fijn cadeautje! Ik heb nu ook geen bad meer, dus zomaar Lush binnenlopen wordt ineens opletten dat ik enkel douchegel enzo meeneem!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat lief dat je dat van je vriend heb gekregen! Er zitten erg mooie proudcten in.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super lief van je vriend, echt een leuk cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb jij een geweldig vriendje! En wat ziet de lush box er geweldig uit. Die zepen hebben echt een leuke vorm, en ze zien er gewoon uit dat ze lekker ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een ontzettende lieverd die vriend van jou! Geweldige items heeft hij uitgekozen!! Zo lief dat hij er zoveel moeite in heeft gestoken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat super lief van je vriend, en hele leuke producten!

  BeantwoordenVerwijderen