woensdag 19 december 2012

Mijn gala haar

Ik ben altijd heel makkelijk wat haarstylen betreft. Af en toe een beetje föhnen en voor de rest doen de goede producten al het werk. Maar als er een feestje is, dan wil ik wel wat meer moeite doen. Zo ook het afgelopen weekend... Zaterdag had ik een galafeest van mijn werk en dus besloot ik mijn nieuwe Zenner accessoires te gebruiken.Speciaal voor de feestdagen is Zenner uitgekomen met een nieuwe collectie genaamd Glossy Glam. Er zitten verschillende zilveren en zwarte haar accessoires in, waar je subtiele tot uitbundige stijlen mee kunt creëren. Van schuifjes en diadeempjes tot bloemen en steentjes in je haar - een echte feestelijke look bedenk je er zo mee. Het is dus ook perfect voor mensen zoals ik, die niet al te veel moeite in hun haar willen steken en er toch nog party-proof willen uitzien. Vandaag laat ik jullie mijn look van afgelopen weekend zien...Allereerst mijn gala-look. Ik ging er met het idee "ik bedenk het vast wel ter plekke". De meeste tijd heb ik besteed aan het krullen van mijn haar. Met behulp van mijn Chi krultang heb ik fijne krullen gecreëerd door steeds een klein plukje haar te nemen. Daarna heb ik het een beetje los gemaakt met mijn vingers, zodat het er wat meer natuurlijk uitzag. Ik heb een mooie zilveren Zenner haarspeld gebruikt om mijn haar aan de ene kant opzij te doen. Dit heb ik ook gedaan om de aandacht naar het zilveren bandje van mijn jurk (Jane Norman) te richten. De look was heel glamorous (ook al zeg ik het zelf), chique en nonchalant tegelijk. Deze haarstijl heb ik gecombineerd met mijn grote oorbellen van lauzz. Ook kunnen jullie gelijk mijn make-up zien. Hier heb ik overigens geen aparte foto's van genomen, maar ik wilde het toch nog even delen. Ik heb een roze/blauwe look gemaakt waarin ik vooral de nadruk heb gelegd op het duo-chrome pigment en glitters langs de onderste wimperrand. En natuurlijk - hoe kon het ook anders - lekker aangezette blush.De dag na het feest wilde ik mijn haar wat meer rust geven. Daarom heb ik de speldjes met het strikje gedragen. Deze zijn super schattig en geven je toch wel een feestelijk gevoel. Natuurlijk kun je deze speldjes combineren met andere accessoires, maar ik vind ze zo op zichzelf al erg leuk. En wie houdt er nou niet van strikjes... ;) Deze look werd wat luchtiger en meer speels - perfect als een after-party haarstijl.

Zenner accessoires zijn te vinden bij de drogist en de prijzen variëren van € 2,99 tot € 5,99.

11 opmerkingen:

 1. Wat heb je toch mooi haar! Leuke accessoired heb je. Ik zou ook eens wat meer met m'n haar moeten experimenteren maar ik ben er op de een of andere manier niet zo handig mee.
  Ontzettend mooie outfit draag je ook op de bovenste foto's! Heel chique!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beiden leuke haaraccesoires. Die strikjes vind ik wel heel erg schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die zilveren speld is helemaal mijn ding :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die eerste foto met de diamandtjes clip is echt mooi. Leuk gala kapsel.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie look had je voor op het gala, de krullen staan je ook erg goed en die strikjes ... i <3 them

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie speld is dat! En helemaal waar, ideaal voor een feest en niet al te veel tijd in het haar willen steken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat mooi! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohw wauw erg mooi en feestelijk!

  BeantwoordenVerwijderen