donderdag 27 december 2012

Mijn Kerst cadeau's

De Kerstdagen zijn nu helaas echt voorbij, maar het was weer erg leuk. Dagen vol met gezelligheid, lampjes, lekker eten en... cadeau's. Op de Kerstavond hebben wij bij mijn ouders elk jaar het pakjesavond. Ook dit jaar was het best vol onder de Kerstboom (check ook mijn Instagram). Grote cadeau's, kleine cadeau's, alles is even leuk. En het uitpakken is natuurlijk altijd heel erg spannend. ;) Normaal laat ik mijn cadeau's in een filmpje zien, maar dit keer heb ik besloten om overal foto's van te maken. Dus hierbij een beetje een overload aan foto's. ;)Dozen vol! Een doos van Sephora is wel een vaste item op zo'n avond geworden. Bij Sephora hebben zij zeker de leukste cadeau's voor de beauty junkies zoals ik. Zo lijkt het allemaal niet zo veel, als je niet weet dat ik alle cadeau's in de dozen heb verstopt... :PAllereerst het setje van Sephora met body producten erin. Zeepje, bad schuim (die ik ga gebruiken als douchegel) en een bodylotion. Alle drie met een heerlijke zoete (winterse?) geur. En het badkuipje blijft schattig. Wij hebben er al trouwens een thuis staan, maar dan nog kleiner (Sephora en badkuipjes voor de feestdagen ;)).En dit zat allemaal in de rode doos. Allemaal uitgekozen door mijn moeder, erg lief! Psychidelic party was natuurlijk het feestthema bij Sephora dit jaar, dus vandaar al die gekke patroontjes. Ik hou er wel van. :)Een setje met mascara, glitter eyeliner/mascara en een zwarte potlood. Die laatste twee heb ik gelijk voor mijn eerste Kerstdag-look geprobeerd en ze bevielen mij gelijk al goed.Een setje met 5 nagellakjes. "Je houdt toch van nagellak?" :P 4 "gewone" kleuren en een chunky (holo?) glitter kleur. Prachtig, ik ben heel benieuwd! Misschien ga ik hier iets voor Oud en Nieuw mee doen. Alle kleuren vind ik basic, maar zeker niet saai. En de kwaliteit van Sephora lakjes heeft mij nog nooit teleurgesteld.Scrub die heerlijk naar snoepjes ruikt! Volgens mij is het meer een fruitige geur, maar ik vind hem snoepjes-zoet. Precies waar ik van hou. Op naar de volgende cadeau's!Ook kreeg ik van mijn ouders een heerlijk parfum van Thierry Mugler genaamd Alien. Deze geur wilde ik stiekem al een tijdje hebben, ik hou wel van dit soort zwaardere zoete geuren. En ja hoor, dit was dus ook mijn cadeau. Mijn moeder had wel verklapt dat ze zat te twijfelen of ze hem zelf zou houden of aan mij als cadeau geven... goede keuze, mam. :PHebben jullie ook die mooie roze doos van Hunkemöller al gespot? Daar zaten twee prachtige lingeriesetjes in. De ene beha kun je zelfs zonder bandjes dragen, erg handig! Maar vooral heel mooi om te zien. Ook weer goede keuze van mijn moeder. ;)Als laatste heb ik van mijn ouders deze warme sloffen gekregen. Mijn sloffen zijn allang aan vervanging toe. Ik ben eigenlijk meestal van die sloffen waar je zo in kunt stappen (jullie snappen mij vast wel), dus dat zal even wennen zijn met zulke "laarsjes". Maar dat komt vast goed. En ze zijn heerlijk warm!Vriendlief kreeg van mij een kort wenslijstje nadat ik zelf voor de Kerstcadeautjes in de stad ben gaan shoppen. Ik dacht eerst dat ik iets van Too Faced op de wishlist zou zetten, maar het bleek Bare Minerals te zijn die dit jaar wel erg leuke setjes voor de feestdagen heeft gemaakt. Ik had er twee op de wishlist gezet (+ mini routebeschrijving binnen de Sephora om vriendlief precies naar deze setjes te leiden) en deze werd dus uiteindelijk het resultaat. Een super mooi oogschaduwpaletje! Hier binnenkort natuurlijk meer over.Ook had ik tegen vriendlief gezegd dat ik Madagascan Vanilla Flower geur van The Bodyshop wel erg lekker vond ruiken. Ik kreeg een lekkere douchegel uit deze lijn van hem. Heerlijk! Ik ben gek op bijzondere vanille geuren en deze valt hier ook zeker onder.

Kortom, ik ben weer enorm verwend. En ik heb weer genoeg test/review materiaal voor de blog. ;) Ik kijk er echt naar uit om alle nieuwe beauty-stuff uit te proberen en de niet beauty-dingen te dragen. Dit blijft toch wel een leuk onderdeel van de Kerstdagen. ;)

18 opmerkingen:

 1. Wow je bent zeker goed verwend. Hoe flikken die moeders dat toch altijd om zo'n leuk cadeau uit te kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel gekregen! Ben erg benoeuwd naar alle reviews :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kadootjes heb je gekregen! Bij mij zat er niets van beauty bij, maar net getreurd, ik had ook wel leuke kado's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe kerstcadeaus! Ik heb lekker geen cadeautjes gekregen met kerst, want wij doen dat altijd met Sinterklaas. Gelukkig wel twee gezellige dagen gehad, wat natuurlijk het belangrijkst is :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent weer heerlijk verwend. Wat een leuke items allemaal.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke dingen heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke cadeautjes ! Ik ben gek van zulke slofjes :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke cadeautjes! Ik heb zelf vooral centjes gekregen. Maar dat vind ik best ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super leuke cadeautjes allemaal :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke cadeautjes! Ohhh pantoffels!!! Ik kan echt geen leuke vinden dit jaar die van jou zijn mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kado's heb je gekregen!! Ik ben alvast benieuwd naar het palette van Bare Minerals! Mijn man was dit jaar ook naar Sephora geweest (helemaal uit zichzelf!) Wat ze ook meebrengen uit de Sephora.. het is bijna altijd een schot in de roos ;-)

  BeantwoordenVerwijderen