vrijdag 14 december 2012

Queen of my Cloud Castle

Essence heeft weer een nieuwe LE uitgebracht genaamd Fantasia. Helemaal naar mijn smaak, al die sprookjes-achtige thema's. Toen ik de eerste foto's zag wist ik dat ik de paarse kleuren uit deze collectie moest hebben. Paarse kleur met blauwe shimmer - kan het nog cooler! Maar zo'n soort oogschaduw heb ik al, meerdere varianten zelfs. En het lakje vond ik net iets te... paars. Daarom heb ik voor een andere kleur nagellak gekozen. Mag ik jullie aandacht voor Queen of my Cloud Castle...Een prachtige koraal-roze kleur met hele fijne subtiele fuchsia roze shimmer erin. Super mooi! Eigenlijk zou dit een mooie zomerse kleur kunnen zijn, maar ik wil ook wel eens iets anders tussen al die donkere winterse kleuren. ;) Een seizoenloze kleur, dat is het! Er is alleen een nadeel...Jullie weten dat ik van Essence lakjes hou, maar dit... De structuur van deze is net iets dikker dan normaal, waardoor het aanbrengen bij mij dramatisch ging. Ik hou niet zo van zulke structuren en ik kan er dus ook niet mee omgaan. Daarom zijn de swatches niet zo goed gelukt als ik wilde, waarvoor mijn excuses. Het dekken is in twee lagen goed gelukt, maar er is nog wel een verschil in dikte door de structuur. De finish is een beetje semi-glanzend en ik weet niet of ik daar ook zo'n fan van ben. Dus ja, jammer. Essence moet dit niet te vaak gaan doen, anders is mijn liefde voor dit merk voorgoed weg. Maar gelukkig zijn er nog merken die én mooie kleuren hebben en goede structuren blijven maken... ;)

11 opmerkingen:

 1. Ik vond het zelf wel fijne lakjes, bummer dat ze voor jou niet zo fijn lakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is erg mooi, lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, die naam is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had de paarse en donkerrode met die mooie shimmer gekocht en ben met die twee erg blij! Over deze heb ik nog getwijfeld, maar ben nu blij dat ik hem toch niet gekocht heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige kleur! Alleen jammer van de kwaliteit :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een prachtige kleur, maar het is niet een kleur die ik snel zou dragen. Textuur is natuurlijk ook een beetje jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleur is in ieder geval prachtig, dat mag gezegd worden! Krijg zin in de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een mooi kleurtje, maar niet bijzonder. Jammer van de structuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het een heel mooi kleurtje, en ik hou ook wel van zo'n 'zomerse' kleurtjes in deze donkere winterdagen.
  Ik vind de swatches nog wel best goed gelukt, niet zo dramatisch eigenlijk.

  x

  http://candylovecity.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen