zaterdag 15 december 2012

Shoplog Keulen

Het is weer eindelijk tijd voor een filmpje! Het is officieel, mijn no-buy is behoorlijk mislukt deze maand... Dat heb ik altijd in december, verschrikkelijk. Maar goed, vanaf januari weer veel strenger voor mezelf zijn... *jup, voornemen nummer 1* Voor nu, kijk maar mee naar mijn aankoopjes!Voor diegene die benieuwd zijn naar de tangle teezers: bij DM liggen ze niet bij de haarborstels, maar bij haarverzorging... logisch. Ennuh, neem vooral de bloopers niet al te serieus. ;) Een borsteltje van 15 euro na 5 seconden kapot maken vond ik ook weer zo overdreven. :P

9 opmerkingen:

 1. oehh! lekker veel geshopt dus :D die wedges/sneakers vind ik gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aankoopjes! Ik heb ook een tangle teezer, die is zo fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof filmpje. Wat is Keulen een leuke stad, eh :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahah goed geshopt.. leuke no buy maand ;) :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt je goed gegeven! HOERA! Comma vind ik ook een fijn merk, ik heb er enkele jurkjes van en die draag ik echt al jaren, want ook goeie kwaliteit! Van Kiehl's heb ik ook een haarproduct, dat mag je hebben is ook een van die nieuwe oliën voor gekleurd haar. Het werkte voor mij niet, dus wss voor jou wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Keulen is echt fijn om te shoppen, eh!

  BeantwoordenVerwijderen