woensdag 5 december 2012

W7 Metallic Jupiter

Al vaker heb ik de nagellakjes van het budgetmerk W7 voorbij zien komen. Dit merk bevat namelijk een aantal prachtige duochrome kleuren en kleuren die op zichzelf al heel bijzonder zijn. Ik was dan ook heel blij om de Op=Op Voordeelshop (wat een naam hé) tegen te komen. Laatst heb ik ontdekt dat deze winkel blijkbaar ook bij ons in de buurt zit, dus dat komt mooi uit. Alhoewel ik niet helemaal zeker ben in hoeverre ik een echte fan van deze nagellakjes ben geworden...Dit is een kleur uit de metallic lijn, genaamd 89 Metallic Jupiter. Ik dacht eerst dat dit een nagellak met bijzondere blauwe shimmer was, maar het bleek veel meer dan dat te zijn. Laat ik voorop stellen, W7 heeft werkelijk prachtige kleuren! Maar het zijn vooral de donkerste kleuren die er het mooist uitzien. Metallic Jupiter heeft een diepe, hele donkere bruine basis (het is dus toch geen zwart, wat ik eerst wel dacht). Het heeft zelfs een beetje een rood/paarse ondertoon. De glitters die erin zitten... jaaaaa, prachtig! En moeilijk te omschrijven. De ene keer lijken ze roze/paars en niet meer dan dat. En bij ander licht worden ze opeens allemaal licht-blauw! Het is echt heel apart en super mooi om te zien. In het echt is het nog een stuk intenser dan op de foto. De glitters blijven wel subtiel, de donkere basis is het meest zichtbaar, vooral op afstand.Dus... what's not to love? Deze nagellak heeft wat mij betreft geen fijne structuur om mee te lakken. Het is heel waterig en daarmee heb ik er zelf minder controle over. De lagen moeten eigenlijk niet te dun en niet te dik zijn, dan pas krijg je het mooiste resultaat. De eerste laag is dus super doorzichtig en oneven, de tweede laag maakt een boel goed. Qua houdbaarheid - typisch voor een donkere kleur, niet zo best bij de punten. Ach ja, ik doe het maar voor de kleur. Die is namelijk prachtig. En de prijs is ook mooi: deze lakjes kocht ik toen met de actie 3 voor 10 euro.

10 opmerkingen:

 1. voor die prijs valt het nog mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleur en inderdaad voor de prijs :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van W7 en de duo chromelakken zijn inderdaad erg bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur, helemaal mijn ding !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kleurtje, helemaal voor deze tijd van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, echt een mooi winters kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ach ja voor die prijs kan je niet sukkelen he? Dit is echt wel een heel aparte kleur!

  BeantwoordenVerwijderen