dinsdag 11 december 2012

Winterlicious Tag

Ah, de winter tags! Ik ben er gek op en wilde er sowieso al een zelf gaan doen. En toevallig ben ik van het weekend ermee getaged. Dank je wel, lieve Mieke. De Winterlicious tag - die heb ik nog niet zoveel gezien, maar daarom vond ik het ook extra leuk om hem te vullen. Kijken jullie mee naar mijn antwoorden?Wat is je favoriete winternagellak?
Als het maar rood, goud of zilver is. Extra glitter erin helpt ook. ;) Lakjes uit The Muppets collectie van OPI van vorig jaar vallen bij mij al snel in de categorie "favorieten", vooral voor deze maand.

Wat is je favoriet winters lipproduct?
Hier komt toevallig nog een heel artikel van de week over! Ik ben gek op diep hydraterende lippenbalsems voor 's nachts (van Galénic) en wat lichtere varianten voor overdags (zoals die van Balmi).

Wat is je favoriete winterse geurkaars?
Eentje met een warme zoetere geuren. Het is eigenlijk net zoals met mijn eigen parfum. ;) In de woonkamer hebben wij altijd een paar geurkaarsen staan. Ik vind het heerlijk wanneer hun geur het hele huis vult. Maar om dan maar een favoriet te noemen... bij de Trendhopper hebben wij een keer een naamloze geurkaars gekocht. Deze ruikt precies naar Jean Paul Gauttier Le Male Classique parfum! Heerlijke zoete geur! Deze heb ik maar gewoon in de slaapkamer neergezet.Wat is je meest gedragen winterse kledingstuk?
Een lekkere dikke warme trui. Gecombineerd met een skiny en lekkere comfi laarzen. Zo'n trui mag van mij dan ook lekker breed zijn. Ik draag het net zo makkelijk naar mijn werk, zolang het maar er niet slobberig uitziet. ;)

Wat is je ‘all time favorite' Kerstfilm?
Die heb ik niet echt. Ik vind ze allemaal wel leuk, alleen al voor de sfeer. Kerstfilms zijn vaak een beetje suf, maar toch erg leuk om te zien.

Wat is je favoriete winterse drank?
Niet anders dan normaal (dus cappuccino en thee). Maar als ik een keer ga schaatsen, dan moet ik het wel afsluiten met chocomel met slagroom. Ik ga het maar niet hebben over de wintersport drankjes.... XD

Wat is je favoriete Kersteten?
Al die extra dingen die de supermarkten rond de Kerstdagen verkopen vind ik heerlijk! Je kunt je dagelijks op iets lekkers en bijzonders trakteren. Van Kerststol tot speciale aardappelgrattins - ik vind het allemaal heerlijk.

Wat is je meest gedragen winterse accessoire?
Een sjaal. Ik ben gek op lekkere warme sjaals. Deze probeer ik dan ook met elke outfit een beetje te combineren. Ik spuit er ook altijd wat parfum in, zodat ik de hele dag een lekkere geur kan ruiken.Wat is je favoriete Kerstdecoratie van dit jaar?
Dit jaar hebben wij niks nieuws gekocht. Maar toch heeft mijn vriend onze Kerstboom perfect versierd. Onze Kerstboom is trouwens echt enorm groot, dus dat maakt het een echte eyecatcher in deze tijd.

Wat staat er bovenaan je wishlist voor Kerstmis?
Zie ook het artikel van afgelopen zondag. ;) Ik heb niet echt een wishlist en ben al blij als mensen moeite willen doen om iets voor mij te verzinnen.

Wat zijn je plannen voor de Kerstvakantie dit jaar?
Kerstvakantie? Het is makkelijker om deze vraag te beantwoorden als je nog op school zit. ;) Ik heb geen Kerstvakantie. Sterker nog, ik mag in december geen vrij nemen op mijn werk. Dus gewoon werken en tijdens de Kerstdagen thuis van vrienden/familie genieten.

Tot slot wil ik nog een paar dames taggen: Ingeborg, Miranda, Mariska en Marijke, veel plezier ermee! Ik zou eigenlijk nog veel meer ladies willen taggen, maar dan wordt het lijstje enorm. :) Dus neem hem gerust over en laat mij ook weten als je dit gedaan hebt, ik ben namelijk heel nieuwsgierig naar alle antwoorden.

8 opmerkingen:

 1. Ah wat lief dat je me getagd hebt! Hihi, toen ik je tag opende dacht ik al; oke deze ga ik nu ook echt binnenkort doen! Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kerstboom staat nog niet ten huize Timemrmans, ik ben de komende dagen toch niet thuis dus ik kan er niet echt van genieten. Ik heb pas de 26ste een dagje vrij en dan is de Kerst nt voorbij...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had de tag al gemaakt hij stond al klaar voor zondag. Maar Bedankt voor het taggen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk om te lezen!

  Ik volg je via Bloglovin' :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om je antwoorden te lezen! Ik ben benieuwd naar je lipbalsem artikel!

  BeantwoordenVerwijderen