zondag 9 december 2012

Wishlist?

Dit weekend blijven wij een beetje in de cadeautjessfeer. :) Vooral nu wij het officieel over Kerst mogen hebben (daaaag, Sinterklaasje). Iedereen heeft vast wel een wishlist en daarom was ik zo benieuwd wat er op jullie wishlist staat. Zijn het hele simpele dingen of toch wat grotere wensen?

afbeelding van weheartit.com

Zelf heb ik altijd moeite met mijn wishlist. Natuurlijk heb ik er een, zie ook onderaan de rechter balk van mijn blog. Maar dit zijn dingen die je niet zomaar koopt/regelt natuurlijk. Jup, ik heb best wel een dure wishlist... Meestal geef ik bijvoorbeeld aan welk parfum ik graag wil hebben, maar ook dit gaat dit keer niet door. Mijn parfum-stash is groot genoeg. ;) Daarom maar geen wishlist dit jaar. Iedereen die mij kent weet toch al wat ik leuk vind (of kent in ieder geval de winkels waar het verkocht wordt... Hallo, Sephora! ;)). En anders (hoe saai het ook is) gewoon geld... voor het spaarpotje van volgend jaar. :) Want dat wordt natuurlijk mijn grootste wens: dat het allemaal super zal verlopen.

10 opmerkingen:

 1. Ik heb ook redelijk wat dure dingen op mijn wishlist. Guarlain parfum, de philosophy microdelivery peel, een videocamera en 2 swatch horloges uit de full blooded lijn in burgundy en mint :D Maar dat zal allemaal moeten wachten tot ik jarig ben want ik krijg namelijk van mijn vriend het groene swatch full blooded horloge wat op mijn wishlist stond. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herkenbaar, geld is idd 'saai' om te geven, maar je kunt er zoveel mee, zeker als je binnenkort wilt gaan trouwen :). Ik heb eigenlijk zelf niet echt zo een wishlist, meestal maken ze mij blij met cadeau bons van de Mac of Ipxl, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, heb enkele dagen geleden nog aan iemand mijn bloglink (met de wishlist) doorgegeven en er meteen bij gezegd dat het luxemake-up is en dus gewoon wat geld ook werd geapprecieerd. Dan kan ik zelf eventueel nog wat bijleggen en die make-up kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op dit moment staat op mijn wishlist een kwastenset van Zoeva, een tangle teezer en een nieuwe MAC Fix+, want die is bijna op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geld is misschien saai om te geven...het ontvangen er van vind ik super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou het liefst geld krijgen gezien we binnenkort alleen gaan wonen. Maar daarnaast staat er stiekem nog het Guerlain Turandot palette en nieuwe oorbellen op de wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geld is altijd welkom, maar een lekker dikke winterjas, warme handschoenen, warme platte laarzen, en (natuurlijk) make-up staan ook op het verlanglijstje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik spaar voor mijn uitstapje naar maastricht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb wel een lijstje gemaakt maar vond het heel moeilijk dit jaar

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sephoraa, liefde voor die winkel hihi! Ik wil nog heel graag het Elie Saab Parfum! Die is zó lekker! x liefs Marleen

  BeantwoordenVerwijderen