zondag 13 januari 2013

4 beauty trends voor 2013

adv. - door the-bulletin.nl

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe look. De nieuwste make-up trends beloven veel moois voor de lente. Van smaragdgroen en rode lippen tot de natural look. Mode blog The Bulletin vertelt je de ins en outs van de nieuwe make-up trends voor 2013.

Smaragdgroen

Kleurspecialist Pantone selecteert ieder jaar dé kleur voor komend jaar. In 2012 was de oranje/rode kleur tangerine tango helemaal in en in 2013 gaan we massaal voor smaragdgroen. Een frisse, warme kleur die niet mag ontbreken in je beauty stash. Een mooie nagellak in deze kleur vind je bijvoorbeeld bij Sephora. Maar ook je ogen mogen dit seizoen worden gehuld in emerald green en alle andere tinten groen.


Gezonde gloed

Fresh en clean. Dit voorjaar dragen we nauwelijks tot geen make-up (of wekken we de illusie dat we dit niet doen). De basis ligt bij een mooie en egale huid. Verzorg je huid dus goed of gebruik een goede foundation die alle oneffenheden camoufleert. Blush zorgt voor de benodigde appelwangetjes en een beetje shimmer zorgt voor die gezonde glans. Je wimpers kleur je met een bruine mascara (voor een natural look) en je lippen zijn dit voorjaar nude getint.


Bold brows

De volle wenkbrauw was al weer een tijdje in opkomst. Maar die voorjaar mag de wenkbrauw voller dan ooit. Zorg voor een natuurlijke vorm en maak deze voller door deze in te tekenen met korte streepjes. Zo creëer je een natuurlijk effect.

Rode accenten

Naast de nude trend zien we ook de rode lippen terugkomen in het straatbeeld. Naast de klassieke red lips ook veel rood- en rozetinten. Je lippen maak je voller met een eyeliner die je een beetje vervaagt zodat de harde lijnen niet meer zichtbaar zijn. Kleur je lippen in met een mooie, long lasting lippenstift.

foto's van weheartit.com

16 opmerkingen:

 1. oeh felle lippen vind ik wel gaaf :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste ooglook is wel gaaf!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke trends, vooral de rode accenten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De look met smaragdgroen vind ik super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fresh and clean! Ik denk dat die trend nog wel even zal aanhouden, om maar niet te zeggen ,het is een blijver! Een gezonde uitstraling is een must! Bold brows, ohhh hoe ik wens dat ik in de jaren 90 toch wat minder geplukt had...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw die ogen! hmm, wenkbrauwen natuurlijk is altijd goed, maar heel erg vol vind ik ook weer niet zo heel mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw die eerste ooglook! Leuke trends ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die laatste foto is prachtig. Ik kan me wel vinden in al deze trends !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. de ooglook is echt prachtig! vind dat altijd zo mooi om te zien:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Groen, daar hou ik niet van haha dan hou ik het maar op rode lippen. rode of roze lipstick ik draag het allebei

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke trends, ik hou van groen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh die oog make-up....Erg mooi! Wat ik zelf iedere dag zou dragen, is de `gezonde gloed` look.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Rode lippen komt inderdaad weer erg in. Ik draag alleen rode lipstick bij speciale gelegenheden. Draag jij vaak rode lipstick?
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen