donderdag 31 januari 2013

5 favorieten van januari 2013

Waaaat? Maand-favorieten? Mag ik aan jullie voorstellen: mijn voornemen nummer 1 van het jaar 2013. :) Ik heb het vroeger op verschillende manieren geprobeerd, maar nooit echt volgehouden. En toch vind ik het leuk om dit soort artikelen op andere blogs te lezen. Dus tijd om hier verandering in te brengen! De reden waarom het steeds niet lukte is omdat ik het moeilijk vond om steeds weer nieuwe producten tot mijn favorieten te benoemen. Ik heb toch de ultieme musthaves het hele jaar door - hoe kan ik nou steeds nieuwe dingen bedenken? Laten wij dan ook bij deze afspreken dat ik de ultieme favorieten (zoals ook genoemd in de favorieten van 2012) zal laten voor wat ze zijn, en in deze artikelen zal ik proberen om vooral de ontdekkingen en meest opvallende producten van afgelopen maand te benoemen. So here it goes!Bij het verzamelen van deze spulletjes kwam ik tot ontdekking dat er nog niet echt een apart artikel is verschenen over een van deze producten. Hier moet zeker verandering in komen... Laat het mij ook weten waar jullie het meest benieuwd naar zijn.

bareMinerals Prime Time Eyelid Primer
Deze minerale oogschaduwbasis heb ik de afgelopen maand veel vaker gebruikt dan mijn good old Too Faced Shadow Insurance. Mijn oogleden reageren hier heel rustig op en het voelt veel minder silicoon-achtig aan. Hij heeft verder alle voordelen van TFSI, maar dan dus iets meer natuurlijk. En oké, mijn oogschaduw blijft alleen de hele werkdag goed zitten, maar ik moet zeggen dat ook TFSI na een uur of 10-11 zijn werk niet zo goed meer doet. Zodra deze mini opraakt zal ik zeker overwegen om een fullsize te kopen.

Bobbi Brown BB Cream SPF 35
Tot nu toe mijn meest gebruikte BB cream. Deze zagen jullie natuurlijk ook al in de favorieten-video van afgelopen jaar voorbij komen. Maar nu heb ik een nieuwe manier gevonden om met deze BB cream mijn huid nog mooier te maken. Sinds mijn huid weer een stuk rustiger is heb ik geen behoefte aan een hele dekkende foundation. Op mijn handpalm meng ik deze BB cream vaak met een foundation (en een primer... of ik doe soms eerst de primer aanbrengen en dan deze mengsel). Welke foundation - het maakt niet zoveel uit, met een goede primer en deze BB cream blijft de boel best lang mat. Mijn huid ziet er ook gelijk extra mooi uit. De kleur is mooi en de meest oneffenheden zijn weg. Datgene wat deze combi niet kon bedekken verberg ik door een beetje dekkende concealer op mijn handpalm met dezelfde mengsel te mengen en dan op onzuiverheden aan te brengen. De perfecte kleurmatch!

Philosophy The Present Clear Make-up
Peggy vraagt zo nu en dan aan mij welke make-up primer ik gebruik. Met mijn vette huid moet je van goede huizen komen wil je er effect van hebben. Nou, Pegs, hier is ie dan! The Present van Philosophy. Zelfs met een goede foundation kan ik al vrij snel glimmen als een primer niet goed zijn werk doet. Dit is toch wel een van de beste primers die mij in ieder geval de hele werkdag glim-vrij laat. Ik heb nog wel een paar andere primers die hiermee te vergelijken zijn, maar deze gebruik ik nou eenmaal het vaakst. Fijne textuur en aangenaam in gebruik. Het enige nadeel: het is bij Skins uit het assortiment (vandaar ook dat ik deze in de garagesale heb kunnen scoren). Maar gelukkig is de verpakking nog groot genoeg. Laat maar weten als er toch nog behoefte is aan een uitgebreidere review.

REN Ultra Moisture Day Cream
Weten jullie nog dat ik vertelde dat mijn gezichtshuid heel lang al onrustig was? Sinds ik mijn dagcrème heb vervangen door deze moisturizer van REN is mijn huid weer enorm veranderd. Eindelijk zijn bijna alle onzuiverheden verdwenen, mijn huid voelt duidelijk beter gehydrateerd aan... tja, het is gewoon een heel fijn en effectief product! Hier zal ik nog zeker een aparte review over schrijven... Maar dat ik na een maand al zo'n verschil merk zegt, denk ik, genoeg.

Maybelline Liner Express Eyeliner Diamonds
Eerst was het mijn Maybelline wenkbrauwenpotlood, nu is het een eyeliner... Ja, dit budget-merk begin ik steeds meer te waarderen. Dit potloodje heeft een hele fijne vilten applicator en is erg prettig in gebruik. Dat er hele fijne shimmer in zit, is alleen maar mooi meegenomen. Het is niet te opvallend, maar geeft wel iets extra's aan de look. Ik heb nu nog een andere Maybelline eyeliner, maar die vind ik lang niet zo fijn als Liner Express. Dit is dus zeker een favoriet.

15 opmerkingen:

 1. Ik ben erg nieuwsgierig naar de Philosophy The Present Clear Make-up en daar wil ik wel een uitgebreide review van lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben wel benieuwd naar die primer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De BB cream van BB (haha, ik kon het niet laten, sorry!) lijkt me wel wat, ik heb nu al twee mensen horen raven over dat product.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het product van philosophy klinkt heel fijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie favorieten ! Ik hoor zoveel goeds over REN, lijkt me echt een fijn merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik.wil.die.primer! Philosophy, do you hear me???? Wat fijn dat de REN crème goed werkt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie favorieten allemaal! Die BB cream van Bobby Brown zou ik wel eens willen proberen, die lijkt me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Intersting you've got a bb cream as a january favorite because i've been a bit keen on getting one. But since i have a few tinted moisturizers i figure i should use them first but it's hard to restrain myself haha!!! Thanks for sharing!!/Azure

  BeantwoordenVerwijderen