zondag 27 januari 2013

Back to the 90's: Spice Girls

Kennen jullie nog mijn artikel over de pop-nummers uit de 90's? Het is al even geleden, dus vandaag tijd voor meer. Misschien is het leuk om hier iets regelmatigs van te maken... We'll see. Vandaag zijn de spotlights gericht op mijn meest favoriete girlband van toen... Guess who... ;)


The Spice Girls! OMG, hoe leuk waren die! :) Ik ken nog steeds alle liedjes en zing ze nog steeds graag (vals) mee. Sinds kort heb ik ontdekt dat er ook allerlei leuke Twitter-fanpages zijn, waaronder ook @SpiceGirlsNet. Ze posten oude foto's van toen... 1995, 1998... dan voel je je echt pas oud als je bedenkt dat je die foto's nog heel goed kent. :P Vroeger wilde je een van die meiden zijn, er precies uit zien als een spice girl... ik was altijd Ginger. Niet dat ik rood haar had, maar Geri was gewoon hartstikke stoer. Ik heb nog Spice Girls The Movie en hun Istanbul-video op een cassette-bandje liggen, hoe apart is dat! En ja, ook mijn hele kamer was bedekt met hun posters... In Engeland is er nu een Spice Girls musical uit. Jep, it's true. Viva Forever is de naam en stiekem hoop ik dat de heer Van de Ende ook deze musical ooit naar Nederland zal halen. Hoe fout!!! Maar oh, zo leuk! Alleen al om dezelfde nummers mee te kunnen zingen. Lekker vertrouwd en met mooie herinneringen. Hieronder nog een paar leuke foto's van deze 90's heldinnen....


Haha die lolly's! Jaja, ik weet het nog heel goed. :) De stickers die erin zaten was ik druk aan het verzamelen.


alle afbeeldingen van weheartit.com

Nog niet genoeg van de girls? Check deze rapportage... Ja, het is een uur lang, maar je duikt weer helemaal in de historie van The Spice Girls. En ja, het is ter ere van de musical die ik al genoemd had. Ik zeg, een prima begin van je zondag ochtend. ;) Enjoy!

13 opmerkingen:

 1. Haha! Ik was ook Spice Girls fan :D Ik ben enkele jaren geleden naar hun re√ľnieconcert in Londen geweest, dat was wel tof. De reportage ga ik straks eens op mijn gemak bekijken, met een kopje thee en een koekje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik was ook fan! Heb ook nog van alles van vroeger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de spice girls waren awesome XD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh god, ik vond ze zoooo geweldig ! Ik verzamelde vroeger hun foto's die je kon kopen in setje van 6 en dan in een fotoboek steken. Memories :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik was ook fan vroeger, vind het leuk om terug te zien !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die lolly :) ik had ook hun lichtblauwe plateauschoenen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, herken nog zoveel foto's! Alles was Spice Girl bij mij: dekbed, schoolspullen, kleren (die plateau schoenen mochten natuurlijk niet ontbreken) enz. En die lollies!! Haha, fantastisch artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik was onwijs fan van ze en nog steeds, meer in de zin: als ik een nummer hoor schreeuw ik die lekker mee, ze hoorde echt bij mijn jeugd toen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik was niet echt een grote fan, maar ik kende wel alle liedjes :-) En ik kon maar niet beslissen welke spice girl ik nu wilde zijn, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hahaha ik vond de spice girls geweldig vroeger, ik er zelfs een deoderant van.
  Soms in de kroeg draaien ze ook van die oude nummers uit de jaren 90 met oa de spice girls, backstreet boys enzo. Zo leuk om ze dan weer terug te horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. haha, ik was ook fan! Ik herken veel foto's van mijn stickerboek dat ik had van hen ;-) Oh, die reportage ga ik straks even kijken. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha die lolly's daar heb ik er zoveel van op! Ik was echt een fan. Had die schoenen, een outfit, de film een stickerboek bijna alles :')

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben net iets te 'rijp' om er echte fan van geweest te zijn. Maar wel een leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen