vrijdag 25 januari 2013

Batiste XXL Volume

Laatst zag ik in de comments dat een paar meiden niet zo van droogshampoo's waren. Waarom? Omdat het je haar nog vetter zou maken. Raar verhaal. Vandaar ook mijn stelling: als je nog steeds geen fan bent van droogshampoo's, dan heb je nog de beste niet geprobeerd. Ja, er zijn droogshampoo's waar het allemaal niet beter van wordt, of die voor een halve-dag-effect zorgen. Ik heb al meerdere merken droogshampoo's geprobeerd en een ding is zeker: Batiste maakt hen als de beste.Natuurlijk zul je voorkeur hebben voor een Batiste shampoo. Maar ik kan mij echt niet voorstellen dat er mensen zijn die alle soorten Batiste hebben geprobeerd en geen een deed zijn werk goed. Correct me if I'm wrong. ;) Mijn laatste Batiste aankoop was een grote bus van XXL Volume droogshampoo. Alle droogshampoo's geven wel een beetje volume, maar deze..... echt wow! Ik heb het effect al een keer op Instagram laten zien, maar hieronder nog even het resultaat van hoe het ook subtiel kan.Links - mijn haar, zoals het er de dag na het wassen uitziet. Rechts - met een beetje Batiste XXL Volume erin. De verkleuringen in mijn haar vallen in het echt enorm mee, de camera maakt er een eigen kleur/accent van. De witte waas verdwijnt bij deze shampoo ook vrij direct, al helemaal met het uitborstellen. Het fijnste vind ik dat het effect nog zelfs de volgende ochtend vrij goed te zien is. Deze shampoo maakt je haar echt een stuk stugger (hallo, volume!) en zelfs droger. Daarom probeer ik deze maar 2x per week te gebruiken, zodat het niet te veel invloed op mijn hoofdhuid heeft. Maar juist omdat dit zo'n sterk product is, doet het super goed zijn werk. En als je het een paar keer extra insprayt, dan creër je zo het Marie-Antoinette-effect. ;)

11 opmerkingen:

 1. XXL Volume, I like! Iets voor mij dus, haha. En ik ben ook fan van Batiste, het is een fijne droogshampoo voor niet te veel geld.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook fan van de Batiste droogshampoos. Ik heb de XXL versie in mijn badkamer staan, en probeer nu ook een gekleurde versie uit, voor medium bruin haar. Zo is de witte waas nog minder! :D Ben er erg over te spreken. En het volume is zo mooi meegenomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind droogshampoo helemaal niks, het maakt mijn haar nog vetter

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook en vind hem wel prima !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er al veel goeds over gehoord, maar ik heb hem zelf nog niet geprobeerd. Ik gebruik sowieso zelden droogshampoo, maar als ik het gebruik dan is het die van Syoss.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij werkt echt goed hé? Bij mij werkt hij te goed want mijn haar is gewoon niet meer vettig de komende twee/drie dagen, lol. De waas gaat idd weg als je het er wat inmasseert en zelfs op zwart/donker haar is het niet te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt goed, ik gebruik wel regelmatig droogshampoo. Dus misschien moet ik eens voor deze gaan.

  BeantwoordenVerwijderen