donderdag 17 januari 2013

Budget-wise natuurlijke cosmetica shoppen

adv. - door uitmetkorting.nl

Nieuw jaar, nieuwe trends. Trendwatchers hebben zich erover gebogen en zijn het er unaniem over eens: 2013 wordt het jaar van de natuurlijke cosmetica. Geen liters SLS of SLES, maar pure grondstoffen die je huid op natuurlijke wijze ondersteunen en mooier maken. Daar wordt iedereen blij van, toch?


Om het nieuwe jaar goed te beginnen hierbij een aantal fijne webshops op een rijtje, waar je de lekkerste natuurlijke producten koopt. Want natuurlijk betekent al lang niet meer dat je je gezicht moet wassen met een stukje glibberige natuurzeep en een mottige spons. Welnee: natuurlijke cosmetica is pure luxe. 

Met deze ICI Paris XL kortingsactie koop je bijvoorbeeld de heerlijke producten van het Amerikaanse merk Philosophy. Philosophy is het afgelopen jaar steeds populairder geworden en dat is niet voor niets: het Amerikaanse merk zijn gemaakt van de beste bestanddelen en worden ontwikkeld door dokters en wetenschappers. The Microdelivery Peel en Hope in a Jar zijn de populairste gezichtsverzorgende producten van het merk. Wil je jezelf een iets goedkoper cadeautje geven? Ga dan voor de heerlijke SLS-vrije douchegels van het merk, verkrijgbaar in geuren als Raspberry Sorbet en Coconut Frosting. 
De koning van de natuurlijke cosmetica is natuurlijk Yves Rocher. In de jaren '50 van de vorige eeuw verklapte een kruidenvrouwtje hem het recept voor een crème op basis van speenkruid. Hij maakte het recept en het bleek een groot succes. Inmiddels gaat het bij Yves Rocher allemaal op veel grotere schaal, maar de basis is nog steeds hetzelfde. Mooie natuurlijke producten, gebaseerd op respect voor de natuur. Vooral de reinigingsproducten hebben al veel dames enthousiast gemaakt. Yves Rocher bewijst dat natuurlijke cosmetica niet duur hoeft te zijn. Met deze voordeelcode Yves Rocher is het bovendien nog goedkoper.foto's van weheartit.com

Ook de producten van The Body Shop worden gemaakt met liefde voor de natuur en de mens. Het Community Fair Trade programma van de winkelketen zorgen ervoor dat jij profiteert van de beste onbewerkte ingrediënten uit alle windstreken. Aan de andere kant van de wereld krijgen de telers van die producten een goede, eerlijke prijs. Win-win! De Earth-Lovers lijn is de meest ecologische lijn van The Body Shop. De heerlijk geurende douchegels (combinaties van fruit en kruiden, hmm!) bevatten geen parabenen, kleurstoffen en geen sulfaten. Bovendien zitten ze in een flesje van gerecycled plastic. En hoe kan het ook - ze ruiken heerlijk. Klik voor een The Body Shop kortingscode en bestel met korting. 

Zo zie je maar: ook online is er heel veel heerlijke natuurlijke cosmetica te koop. Veel shopplezier en een verzorgd 2013!

11 opmerkingen:

 1. wauw al die philosophy producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb aardig wat bij de TBS tijdens de sale gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf hou ik echt van natuurlijke producten. Mijn hele kast staat vol met TBS en Yves Rocher!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet ook nodig eens de gezichtsverzorging van Philosophy proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou zoooveel van Philosophy ! En Yves Rocher is eigenlijk best een onderschat merk, de bodylotions en douchegels zijn heerlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The Body Shop is een van mijn favoriete merken voor natuurlijke verzorging :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Philosophy wil ik echt heel graag eens testen! Je hoort er zo veel goede dingen over dat ik dit niet aan mij kan laten voorbij gaan!

  XX

  Katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn artikel. Hoera voor natuurlijke verzorging! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie producten, naar wanneer ik heel eerlijk mag zijn, bij the bodyshop bevatten veel producten nog sls en andere onnatuurlijke stoffen, niet alles gelukkig. En yves rocher en philosophy testen op dieren, wat ik ook niet erg positief vind. Yes to carrots/cucombers/tomatoes is sls etc vrij en test niet op dieren, hetzelfde geldt voor Trees ;)

  BeantwoordenVerwijderen