dinsdag 1 januari 2013

Bye bye 2012!

Happy New Year!!! Zoals elk jaar hoop ik dat dit ook een topjaar zal worden. Het moet ook wel. 2013. Het getal 13 heeft mij vaker het geluk gebracht (ben ik nou een heks? :P), dus ik hoop het dan maar. Ik wens jullie ook veel geluk toe! Dat alle wensen uitkomen en alle doelen uiteindelijk gerealiseerd worden. Blijf streven en vergeet ook niet dat go with a flow ook heel relaxt kan zijn.

2012 was weer een jaar vol met belevingen. Gek genoeg, vooral veel positieve dingen. Een druk jaar, maar wel weer een jaar waarin ik veel heb geleerd. Privé, op het werk en natuurlijk met mijn blog. Om met het laatste maar gelijk te beginnen. Het is fijn om te zien dat mijn blogje zich blijft ontwikkelen. Jullie vinden het blijkbaar nog steeds interessant en daarom komen jullie terug. Ik ben ook nog steeds blij dat er zoveel reacties zijn gekomen op mijn enquête en ik heb er echt veel aan gehad. Dank jullie wel hiervoor. Ik weet ook wel dat ik niet de perfecte/typische blogger ben, daar ben ik te eigenwijs voor. Maar ik waardeer het dat er dus blijkbaar mensen zijn die mijn mening boeiend vinden. Dit blijkt trouwens ook uit jullie interesse voor mijn "de week van" artikelen. Deze worden elke keer weer goed gelezen. En trouwens, dat is ook weer iets nieuws van 2012. De nieuwe categorieën! Ook "Pink Pictures" en "News Monday" zijn nieuw sinds afgelopen jaar. Je vindt ze in de bovenste balk, rechts naast Contact.Oh ja, nog iets nieuws, de layout. ;) Zo van het ene naar het andere.. jep, er is van alles veranderd. Ook meer contact met bedrijven en PR bureau's was een verandering in 2012. Ik heb alle moed bij elkaar verzameld en mijn blog bij meer PR bureau's op de perslijst gezet (en geloof mij, zo ben ik totaal niet, ik heb liever dat ik word benaderd). Hieronder ook een van de grotere/bekende PR bureau's. Hun eerste reactie was: "Sorry, maar wij kunnen je geen gratis producten sturen." Huh? Wat? Daar vroeg ik toch niet om? En toen besefte ik mij dat ik blijkbaar een van de weinigen ben die zo denkt. Dat soort bloggers zouden zich moeten schamen... bloggen doe je voor je plezier en niet voor free stuff. Ach ja, iedereen moet het natuurlijk voor zichzelf weten. Ik moet wel zeggen dat het PR bureau waar ik het over heb de mooiste PR berichten maakt en het contact vind ik erg prettig. Dit had ik helemaal niet verwacht gezien de grootte. En dat is natuurlijk leuk! 2012 was trouwens ook het jaar waarin ik geld met mijn blog begon te verdienen. Gastartikelen plaatsen? Tuurlijk, maar hier reken ik wel advertentiekosten voor. Het is allemaal niet veel, maar als ik maar genoeg heb om mijn domeinnaam ermee te betalen. Ik vind het namelijk een fijn idee als mijn hobby geen kostenpost is.... afgezien van al die beautyspullen die ik koop dan. ;) :PPrivé en werk ging een beetje samen in 2012. Dit kwam door de collega's waar ik opeens ook meer privé mee omging. Zo begonnen wij ergens in de lente met het stap-groepje. Het begon eigenlijk heel suf... ik en nog een paar meiden wilden een keer gaan stappen en wij bedachten dat het leuk zou zijn om een paar mannelijke collega's mee te vragen. En wie kies je dan? Precies, de leukste. Uiteindelijk viel er eentje af, maar met de anderen hebben wij nog een paar keer mee gezellig wezen stappen. Nu zijn wij echt een soort vrienden-groepje geworden en het stappen is dan ook extra leuk. Wij zijn ook echt naar elkaar toe gegroeid. En natuurlijk heb je met de ene meer dan met de andere, maar zo is het vaak nou eenmaal. Wij proberen eens per maand of twee maanden af te spreken en het is echt super gezellig elke keer. Een iemand wil ik nog wel extra in het zonnetje zetten... en ik weet dat zij mijn blog leest, dus vanaf dit punt weet zij alvast dat ik het over haar ga hebben. :P Lieve, mini-diva, volgens mij zijn wij in 2012 nog meer naar elkaar toe gegroeid. En ik weet zelfs volgens mij het moment wat een beetje een omslagpunt te noemen is. Toen hadden wij ruzie, per mail. En toen zeiden wij nog dat die boosheid nergens op sloeg omdat wij elkaar lief vonden en omdat wij gewoon vriendjes zijn. Het moment van besef? Jij kent mij als geen ander. Jij weet wat mijn smaak is, jij weet wat voor persoon ik ben, hoe ik kan reageren en wat het dan betekent. Jij weet hoe ik mij voel. Jij staat altijd voor mij klaar. Wij kunnen uren met elkaar praten over van alles en nog wat. Jij leest op Twitter als ik mij eenzaam voel omdat mijn vriend op vakantie is en nog geen tien minuten later bel je mij op. Jij hebt laatst gezegd dat je best voor iemand moeite wilt doen en ik heb het gevoel dat je dat bij mij ook doet, en hoe. Het afgelopen jaar hebben wij elkaar op de beste en de slechtste momenten (booz aint' good :P) meegemaakt en altijd konden wij erom lachen, vooral achteraf. ;) Zoals ik al eerder zei, je bent mijn stalker en mijn redder op het werk, maar je bent vooral mijn lief vriendinnetje... en zelfbenoemd bruidsmeisje. Wat moest ik ook zonder jou? :)Ezelsbruggetje! Bruidsmeisje? Jep, er is natuurlijk iets heel belangrijks in 2012 gebeurd. Toen ik van de zomer met mijn vriend op vakantie was, heb ik niks geks aan hem gemerkt. Op een avond gingen wij richting het winkeltje en voor de lift maakte ik nog een grapje dat hij niks voor mij kon bepalen omdat ik geen ring om mijn vinger zag (weet je wel, van dat liedje ;)). En een halfuur later... lees hier verder over de grote vraag. Ik heb natuurlijk al een wedding update geschreven, 1 welgeteld. De rest van de voorbereidingen komt dit jaar wel. 31-8-13 wordt de mooiste dag van ons leven! :)Zo, dat is wel een uitgebreid stuk geworden. Alleen maar highlights, altijd fijn om er weer aan te denken. Er waren natuurlijk veel meer fijne dingen, zoals IMATS met Peggy en de samenwerking (en ontmoeting) met John Beerens. Het enige wat ik jammer vond is dat ik niet meer van jullie het afgelopen jaar heb ontmoet. Dat zou ik namelijk heel graag willen. Mensen die gewoon mijn blog volgen, andere bloggers.. jullie, beauty lovers! Als jullie hier nog leuke ideeën voor hebben, laat het mij alsjeblieft weten. Wie weet... Lijkt mij in ieder geval super gezellig. :) Maar goed, nu ga ik echt mijn mond houden (lees: stoppen met typpen). Good luck in 2013!

12 opmerkingen:

 1. Wat een leuk stuk en ik wens jou en je vriend een mooi 2013 toe! Dat jullie op 31 -8 maar een prachtige dag mogen hebben en genieten van elkaar en ook van de voorbereidingen! Een goed,gelukkig en gezond 2013 toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke update!! Ik wens jou en je vriend een heel mooi, gezond en liefdevol 2013 toe!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk stukje, fijn om al die dingen nog eens te lezen. Heel veel geluk nog samen en ik kijk al uit naar meer wedding updates :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, daar ben ik het helemaal mee eens. Bloggen doe je voor je plezier en niet voor de gratis producten. Goed om te lezen dat je zo vooruit bent gegaan. Ik lees dagelijks je blog met plezier en ook je layout vind ik fijn en leuk.
  Gelukkig nieuwjaar. Ik wens jouw een goed en gezond 2013 toe.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke update zeg. Fijn dat het zo goed gaat op het werk, met je blog en privé. Ik wens jou en je vriend/verloofde het beste toe voor 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijn artikel! 2012 was een geslaagd jaar! In 2013 wordt het vast nóg beter! Ik kijk ernaar uit om je volgend weekend weer te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi artikel! De beste wensen x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi geschreven ! Ik kijk ook al uit naar de wedding updates en het zou héél leuk zijn om je es in real life te ontmoeten !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een heel fijn 2013 en een fantastische, schitterende, onvergetelijke bruiloft gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Happy new yearrrr !!! Je jaar gaat super worden. het aftellen kan beginnen naar 31-8!

  BeantwoordenVerwijderen