vrijdag 11 januari 2013

Get to know me...

Deze tag heb ik al op veel blogs voorbij zien komen. Meestal ben ik niet zo van de hele lange tags, maar deze bleef ik maar steeds lezen. Zo leer je weer eens iets nieuws over iemand! Het leek mij leuk om deze tag ook een keer te doen en toch kwam het er niet van. En nu heeft Patty mij dus getaged. Erg leuk! :) Dus mochten er mensen zijn die het boeiend vinden om mij "beter te leren kennen", lees dan verder.Geboortejaar? 1985. Maar omdat ik pas in december jarig bent, voelt het alsof ik een jaartje jonger ben. ;)

Hoe lang ben je? 1.70 ongeveer.

Waar dacht je aan toen je vandaag wakker werd? Wat heerlijk dat ik iets langer dan normaal in me bed kon blijven liggen!

Waar ben je op dit moment? Thuis in de woonkamer.

Single/relatie? ik ben al 8 jaar (I know!!) samen met mijn vriend en wij gaan binnenkort trouwen.

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: eigenwijs, ongeduldig, direct, perfectionist... maar ik kan ook wel lief zijn, hoor. ;)

Guy/Girlcrush: mijn vriend, duh... Maar verder... guycrush: Channing en Ryan Reynold. Girlcrush: Doutzen en Adriana (these girls are perfect).


Wat zou je op dit moment graag willen? iets lekkers... Heb het altijd na het avondeten. Iets zoets, maar nog liever iets zouts. Nootjes of zo. Het is echt erg, dat snoepen na het avondeten, maar ik probeer het met mate te doen. ;)

Wat is je doel in het leven? gelukkig zijn... jep, zoals iedereen. Met mijn vriend naast mij gaat dit ook zeker lukken. Maar ik ben ook best een beetje materialistisch: ik wil een zorgeloos leven hebben financieel gezien.

Waar ben je bang voor? een dierbare verliezen... En iets heel sufs als insecten, muizen en slangen.

Heb je je rijbewijs? ja en ik ben eind dit jaar ook eindelijk van mijn puntenrijbewijs af! Tja, ik begon er best laat mee... Het heeft wel even geduurd, hoor. Doordat ik eerst een slechte instructeur had moest ik mijn praktijkexamen 3x doen. De derde keer had ik er ook een slecht gevoel over, dus was ik mega verrast toen ik gefeliciteerd werd door de examinator. Het was een dag voordat ik bij mijn huidige werkgever zou beginnen... en ik heb voor mijn werk een rijbewijs nodig...

Nagellak of lippenstift? nagellak! Deze heb ik elke dag op. Lippenstift vergeet ik vaak op te doen, en dan is het vaker toch wel een balsem of een gloss.


Wat is je favoriete seizoen van het jaar? lente. Omdat het tegenwoordig in april zomer is. ;) En omdat de natuur in de lente ontwaakt, heerlijk om te zien. Eerste warme zonnestralen - super om te voelen.

Wil je ooit gaan trouwen? 31-8-2013 ;)

Ben je een healthy-freak? niet echt. Ik heb een hekel aan de meeste groenten en ik vergeet steeds genoeg te drinken. Het enige waar ik op let is dat ik niet te ongezond eet, maar dat is ook meer om mij prettig in mijn vel te voelen.

Wat voor kleur haar en lengte heb je? blond met veel lowlights. Het is best lang, maar ik mis nog een centimeter of 5 tot mijn taille. Dat zou mijn droomlengte zijn, maar krijg het nooit zo lang.

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag? ik wil gewoon in London of New York gaan shoppen.... ter plekke verzin ik wel wat. :P

Heb je tattoos? ja, ik heb er een. Gekregen van mijn vriend voor mijn 26ste verjaardag (dus dat is al meer dan een jaar geleden). Ik had die wens al heel lang, ik had de perfecte plek bedacht en ik wist zelfs ongeveer wat voor een ik wilde. Nu heb ik dus een letter V met allerlei krullen op de achterkant van mijn nek. Je ziet het niet omdat mijn haar er bijna altijd overheen valt. Die V staat voor mijn opa, de eerste letter van zijn voornaam. Hij heeft veel voor mij betekend. Sommige mensen vinden mijn tattoo op een handtekening lijken en anderen op een muzieknoot... die laatste is wat mij betreft prima, ik kan niet zonder muziek. Maar eigenlijk is het meer een versiersel om die V heen. Ik wilde eigenlijk eerst dat het doorns zouden worden, maar dat soort dingen vind ik toch niet zo bij mij passen. Ik zit er wel aan te denken om nog een tattoo te nemen, maar voorlopig houd ik het toch wel bij deze. Een tattoo vind ik trouwens heel persoonlijk, dus vandaar dat ik er geen foto van ga plaatsen. Je mag mij er wel naar vragen als je mij een keer ziet. :P Veel mensen uit mijn familie weten trouwens nog steeds niet dat ik er een heb. Zo persoonlijk vind ik het dus.

Heb je piercings? nee. Alleen mijn oren, maar wie niet. 3 gaatjes in mijn linker oor en 1 in mijn rechter.

Draag je een bril? nee, nooit gehad. *klopt af*

Wat is jouw perfecte pizza? Domino's pizza Hot&Spicy met een extra ingrediƫnt: ansjovis! Heerlijk! Heb het ook een paar keer op Instagram laten zien. :)

Favoriete eten/drinken? drinken - cola light of anders Evian (ik vind ander water niet zo lekker). Eten... hmmmm van alles, bonbons, sushi, muffins... dat soort lekkere dingen. :) Oooh en pistachenoten van de Euroshopper als snack - de lekkerste.


Wat is je favoriete parfum? ik vind parfums van Lolita Lempicka heerlijk, maar ook #4 van Jill Sander is nu een grote favoriet.

Wat is het laatste wat je kocht? een plant voor in de woonkamer! Jep, Kerstboom eruit, nog een kamerplant erin! Dit was een vervaging voor een dode plant, het werd echt tijd.

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur? toen stond ik nog voor de spiegel. Normaal zit ik dan al in de auto, maar vandaag moest ik later weg.

Favoriete ijsje? ik ben eigenlijk niet zo van de ijsjes, maar van Ben&Jerry's lust ik bijna alle smaken.

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? ik ben liever een hevige slaper, maar meestal word ik te vroeg wakker, vooral in het weekend. Mijn hoofd zit altijd te vol, echt irritant. Maar het liefst slaap ik gewoon lekker door. Doordeweeks heb ik ook echt moeite met het opstaan.

Wat zijn je plannen voor 2013? proberen nog beter te sparen en toch nog leuke dingen te blijven doen. Uiteindelijk is er een groot doel: een mooie dag op 31-8-13 beleven!

Met hoeveel kussens slaap jij? 2, een dikke en een normale.

Ben je een ochtend of avond persoon? absoluut een avondmens. Alhoewel ik 's avonds ook wel snel ik slaap kan kukelen omdat ik dan weer te moe ben. :P

Ben je geordend of rommelig? ik ben best rommelig, maar ik doe mijn best om meer geordend te zijn.

Wat wil je op dit moment graag zien? weer een aflevering van That 70's Show. Dat kijken wij bijna elke dag 's avonds op dvd. :P


Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt? mijn doel! ;) Dan wonen wij samen, maar wel in een groter huis... misschien met iemand erbij...? Qua baan - geen idee, maar ik hoop er nog blijer mee te zijn dan dat ik al nu ben. Ook hoop ik stiekem iets meer met de beauty-wereld te doen. Geen idee wat, maar ja, keep dreaming.

Wie mis je op dit moment? om heel eerlijk te zijn - niemand. Als ik iemand mis dan bel ik diegene of dan zorg ik ervoor dat we snel afspreken. Wat dat betreft ben ik niet zo moeilijk. Nou ja, ik mis toch wel iemand bij wie dit niet gaat... zie mijn tattoo-vraag.

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf? mijn ogen... en aan het lichaam zelf - moeilijk, ben niet echt 100% tevreden over iets anders. Begrijp mij niet verkeerd, ben wel blij met mijn lichaam, maar om nou iets tot een favoriet deel te benoemen...

Ben je verlegen? hell yeah.... Vooral als ik tussen allemaal onbekende mensen ben. Dan kan ik echt dicht klappen.

Heb je een accent? men zegt van niet... maar sommige woorden blijf ik een beetje raar uitspreken... tja, je bent een buitenlander of niet. :P

Zussen/broers, hoe oud? nee, helemaal alleen :P

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit? hiermee wordt een doordeweekse dag bedoeld, denk ik... Dan is het simpel. Ik sta op, ga naar mijn werk, kom 's avonds (vaak laat) terug, thuis even Bloglovin checken of bloggen en ga slapen. :P Hahaha maar dan wat kleurrijker in het echt! Mijn dagen zijn heel verschillend en vaak heel druk, maar vooral altijd gezellig. Van de weekenden geniet ik altijd. Of het nou rustige dagen zijn of een volgepland weekend - alles vind ik even fijn.

Dat was het! Hoop dat dit een beetje leuk was om te lezen. Neem de tag vooral gerust over. Ik vind het echt heel leuk om dit ook op andere blogs laten lezen, dus laat maar weten als je hem gaat overnemen.

16 opmerkingen:

 1. Inderdaad een leuke tag om de persoon achter een blog te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag, ik ga hem ook invullen op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk om te lezen ! Ik neem hem mss es over :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke antwoorden! Ik moet deze tag ook nog eens invullen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk dat je de tag hebt overgenomen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen! Maar een buitenlander? Dat wist ik niet! (of heb ik ergens overheen gelezen?) Waar kom je vandaan? Mooie gedachte trouwens, achter je tattoo :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk ingevult! That 70s Show rocks! en je tattoo is echt heel mooi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke facts!! Leuk om jou wat beter te leren kennen ;-) Wat een bijzonder verhaal zit er achter jouw tattoo. Mooi om de herinnering aan jouw Opa op deze manier bij jou te dragen. Ik heb hetzelfde wat jij hebt met slapen.. ik ben er dol op maar omdat mijn hoofd altijd zo vol zit lukt het nooit om uit te slapen en zelfs 's nachts als ik wakker word kom ik moeilijk in slaap door alle gedachten die mij niet met rust laten (bestond er maar een knopje om het uit te zetten ;-) )) .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. volgens mij is dit echt een vrouwen-ding... alhoewel sommigen hebben er nog net iets meer moeite mee, zoals wij :P zo'n uitzetknop zou echt ideaal zijn!

   Verwijderen
 9. Wat leuk dat je een keer wat meer over jezelf schrijft doormiddel van deze tag. Ik herken heel veel dingen. Zo ben ik ook een avondmens. En ik zou ook nog eens echt in london willen shoppen. Al lijkt mij new york ook echt leuk.
  Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen