dinsdag 15 januari 2013

Ik ga het doen! 30 days make-up challenge

Jaja, ik ga hem toch wel eindelijk doen! Al meer dan een jaar geleden heeft Kashmira de 30 days make-up challenge bedacht, als reactie op 30 days nails challenge, voor alle niet-creatief-met-nagellak-meiden (zoals ik). Ik had me voorgenomen dat ik hem ook een keer zou doen en ik heb besloten dat het nu ook eindelijk tijd werd. Misschien was het handiger geweest om tot het voorjaar te wachten, zodra het weer wat lichter buiten 's ochtends wordt. Maar afgelopen voorjaar is het mij niet gelukt... en nu heb ik ontdekt hoe ik toch nog redelijke foto's van mijn look in het donker kan maken (hallo, flits en de juiste afstand). Dus.... dit is mijn uitdaging!


Natuurlijk ga ik niet de komende 30 dagen alleen maar looks online plaatsen. Ik dacht meer aan eens (of soms twee) keer per week 2-3 looks tegelijk (in 1 artikel) plaatsen. Dit betekent dat er geen overload aan looks komt en het geeft mij de vrijheid om niet elke dag met de uitdaging bezig te zijn... ik bedoel, ik moet ook een beetje rekening met mijn werk houden. ;) Maar ik denk dat het zo op deze manier leuk genoeg zal zijn. Laat maar weten als jullie er anders over denken of als jullie nog andere leuke idee├źn hebben. Voor nu bereid ik me al een beetje voor.. ;) :P

13 opmerkingen:

 1. Leuk! Ben benieuwd wat je er allemaal van gaat maken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. goed idee, ik zit er ook al een tijdje over na te denken..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd, bring it on!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow...d ie challenge was ik helemaal vergeten, maar super leuk dat je het gaat doen! ben heel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het echt leuk dat je dit gaat doen.
  Ik ben heel benieuwd
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen