woensdag 9 januari 2013

MAC Stereo Rose MSF en Ice oogschaduw

De nieuwste MAC collectie, genaamd Après Chique bevat een aantal perzik en roze kleuren die eigenlijk een aanwinst voor elke stash zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst een beetje neutraal reageerde toen ik de promo foto's zag. Alle promo artikelen lees ik ook altijd vluchtig door, dus dat er iets bijzonders mee was viel mij niet gelijk op. Tot ik op Twitter zag hoe iedereen opgewekt reageerde op de terugkomst van MSF Stereo Rose... Natuurlijk moest ik hem swatchen en ja, ook ik was gelijk verkocht.Het gekke aan Stereo Rose is - het is misschien een kleur die je al in je stash hebt (denk aan Bella Bamba, Rose Gold enz.), maar het is toch net even iets anders. Waarom? Juist omdat dit een MSF is (MSF = mineralize skinfinish). Het is net iets subtieler en het geeft niet zozeer de kleur, maar wel een hele mooie glow aan je gezicht (of alleen je wangen, het is net waar je hem aanbrengt). Maar eerst iets meer over de kleur...Stereo Rose heeft een mooie zachte roze basis en er zit perzikkleurige shimmer doorheen. Niet te veel shimmer, je ziet het ook nauwelijks als je zo naar de blush kijkt. Zodra je het met een kwast aanbrengt zie je ook geen duidelijke shimmer, het is meer een soort "vochtige" glans wat het geeft. Ik vind het wel fijn om iets meer diepte aan mijn gezicht te geven en daarom gebruik ik deze MSF in combinatie met een bronzer (of in mijn geval de welbekende Sleek Honour blush).Ook viel mijn oog op de oogschaduws uit deze collectie. Ze zijn prachtig! Als je van mooie shimmery kleuren houdt, dan zou ik er zeker even kijken. Er was ook een hele mooie blue-brown-achtige kleur, waarbij je net iets meer van de blauwe shimmer zag dan "normaal". Ik had hem uiteindelijk niet meegenomen, omdat ik voorlopig wel genoeg van zulke kleurtjes heb (zie hier mijn collectie). Uiteindelijk koos ik voor een andere beauty. Dit is Ice, een mooie champagne kleur. Deze deed mij denken aan een kleur uit de Marilyn Monroe collectie, maar die had ik destijds niet gekocht omdat ze a)op waren toen ik bij MAC was en b)zulke slechte reviews kregen, omdat de structuur heel hard zou zijn. Ice was én prettig qua structuur én glansde prachtig. Het heeft ook zo'n vochtige glans, maar hier zitten ook een paar fijne glitters in. Een hele mooie oogschaduw die, denk ik, elke look extra bijzonder zal maken. Een prachtige tint voor in de binnenste ooghoek of over de hele bewegende ooglid.De swatches! Ik wilde beide kleuren eigenlijk ook in een look verwerken, maar dat komt vast nog een andere keer. De skinfinish lijkt zo met een vinger aangebracht heel gepigmenteerd... is hij ook, natuurlijk, maar zodra je het met een kwast aanbrengt wordt hij heel subtiel. Niet té, je ziet hem nog steeds en je kunt hem net zo heftig maken als je wilt. Omdat het een skinfinish is hoef je hem niet per se alleen op je wangen te gebruiken. Over je heel gezicht is het misschien net iets te veel van het goede, maar over de neusbrug en onder de wenkbrauw zal het mooi staan. En de oogschaduw... tja, wat kan ik nog meer zeggen. Prachtig en perfect voor elke gelegenheid. Ik ben ontzettend blij met beide producten en ga ze nog vast heel vaak gebruiken.

17 opmerkingen:

 1. Ik gebruik de Stereo Rose als blush, ik heb wel al gemerkt dat ik er een cream blush of een andere onder moet zetten omdat hij neit zo heel lang blijft zitten anders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. daar heb ik zelf geen last van! blijkbaar verschilt het nogal.

   Verwijderen
 2. Allebei erg mooi! Die kleuren nicee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zien er allebei erg mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stereo rose is gorgeous ! De MSF zijn zo héérlijk, love it !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo verschrikkelijk mooi, maar echt boven mijn budget op dit moment!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie kleuren! Ik zou ook direct vallen voor deze kleur blush, gelukkig maar dat er geen MAC in de buurt is ;-) Ik ben alvast benieuwd naar je look hiermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zulke mooie producten! Zelf heb ik Stereo Rose ook. Die was online gelijk uitverkocht, dus ik dacht even hem niet meer te kunnen krijgen, maar gelukkig had Douglas Utrecht hem nog gewoon afgelopen (koop)zondag. Ik heb ook met twee oogschaduws in mijn handen gestaan, Winter Pursuit en Frost at Midnight, maar ondanks dat ik ze zo mooi vind toch maar niet gekocht, omdat ik mineralize oogschaduws uit de semi-precious collectie die ik heb eigenlijk ook al niet zo veel gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De skin finish is zo mooi. Echt een kleurtje die ook goed bij jouw past.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die blush lijkt me heel mooi. Betekend MSF dat er ook glitters in zitten? Want blush met glitters vind ik soms net te veel.
  Liefs, Renate

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zeker geen glitter. shimmer wel, maar die is juist mooi.

   Verwijderen