woensdag 30 januari 2013

Make-up challenge: dag 1,2,3

30 days make-up challenge! Nee nee, ik ben het zeker niet vergeten. Het heeft even geduurd, I know. De volgende keer zal het sneller gaan. ;) Vandaag de looks van de eerste drie dagen: nude, purple, green.Nude
Ik vond het serieus lastig om een neutrale look te bedenken. Sterker nog, ik had eerst een andere look gemaakt, maar uiteindelijk vond ik deze mooier om te plaatsen. Over mijn hele bewegende ooglid heb ik een lichte beige Infaillible oogschaduw van L'oreal aangebracht. Deze vormde dé perfecte basis voor Naked pigment van MAC. Naked vind ik nog steeds zo´n prachtige kleur voor neutrale looks! Nog een beetje de arcadeboog definiëren met een zachte bruine kleur. En ik kon het niet laten... langs de onderste wimperrand toch nog het bronze accent. Met zwarte gelliner heb ik de wing getekend. Deze heb ik daarna voorzichtig uitgesmudged met een donker-bruine oogschaduw, zodat het effect wat zachter werd.Purple
Ik zat eerst te twijfelen of het mijn blauwe of paarse look ging worden. Een ding wist ik zeker: ik wilde weer graag mijn prachtige blauwe Water Eyeshadow van Kiko gebruiken. Deze heb ik dan ook over de binnenste helft van de bewegende ooglid aangebracht. Voor de rest ben ik aan de slag gegaan met de paarse matte kleuren van Paris Berlin. Deze hebben voor een mooi balans gezorgd. Het resultaat werd niet te shimmery en vooral alles behalve saai.Green
Tijd voor groen... Jullie kennen wel mijn relatie met deze kleur. Ik moest wel gelijk aan een kleur van MAC denken, Humid. Maar dan verwerkt in een smokey eye. Als basis heb ik de matte zwarte kleur van Sleek gebruikt. Deze was niet zo heel donker, meer donker-grijs, maar precies goed als een canvas. Humid bracht ik over 2/3 van de bewegende ooglid aan, vooral de buitenhoek heb ik geprobeerd zwart te laten. Meestal ga ik nog wel iets boven de arcadeboog als ik voor smokey eye kies. Dit keer besloot ik om het iets subtieler te laten. Smokey eye tot aan de crease en daarboven wat warmere neutrale kleuren. Ik heb vooral Expensive Pink gebruikt die in dezelfde palette zit als Humid.

Dit waren de eerste drie dagen! De tweede portie is ook al onderweg, ik moet nog 1 look bedenken. Zoals ik al eerder zei blijven dit wel de looks die ik doordeweeks draag, het blijft dus allemaal vrij draagbaar (voor mij). ;)

14 opmerkingen:

 1. Groen vind ik je erg goed staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de groene look is mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de paarse echt het allermooiste. Deze tinten staan jouw altijd zo goed.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn allemaal prachtig!! Maar de groene is van deze drie mijn favoriet. Pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de eerste en de tweede look erg mooi! Paars is mijn favoriet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie looks! Die paarse is mijn favoriet! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik bewonder je hoor, dat je dit doet! Ik vind de nude en de paarse mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je staat zo goed met paars ! Love it !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, ik keek echt uit naar je looks! Ik vind zelf de nude look erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je nude look heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen