zondag 6 januari 2013

Mini wedding update: honeymoon?

Nog iets minder dan 8 maanden te gaan! In januari staan twee dingen op de planning: de eerste uitnodigingen verzenden (vooral van belang voor de gasten uit het buitenland) en het plannen van onze huwelijksreis. Vooral dat laatste is natuurlijk extra leuk, maar je moet er goed over nadenken. En als het straks definitief geboekt is dan word ik weer enorm ongeduldig... Maar het voordeel is wel dat je nu van een vroegboek-korting kunt profiteren. Het is dus sowieso een reden om rond te kijken. Dit zijn op dit moment onze drie favorieten...

Thailand
Mexico


Curaçao
foto's van google en weheartit.com

Ik heb al verschillende mensen gesproken en Thailand wordt ons het meest geadviseerd. Het enige waar ik tegenop zit is toch wel 11 uur in de vliegtuig zitten. Aan de andere kant: wij hebben er nou eenmaal voor gekozen om een verre reis te maken, dus of je nou 9 of 11 uur moet vliegen maakt, denk ik, niet zo veel uit. Ik ben benieuwd of jullie nog tips hebben! Of als jullie op een van de drie bestemmingen geweest zijn - hoe was het en wat is echt aan te raden? Wij willen tijdens onze vakantie vooral kunnen relaxen, in de zon bakken, maar ook een en ander kunnen zien. En natuurlijk moet het honeymoon-waardig zijn, iets wat je niet snel zult vergeten. ;) Ik kan mij er nu al zo op verheugen, wat het ook wordt!

17 opmerkingen:

 1. Jaaaa, zeker Thailand doen! Maar alleen als ik met jullie mee mag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, spannend! Ze lijken me allemaal leuk, maar omdat ik nog al een zonmens ben zou ik voor curacoa gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk vooruitzicht! Thailand lijkt mij ook wel wat :-) Ik zou graag naar Mauritius of de Malediven gaan, prachtige stranden en genoeg te doen! Veel plezier met voorbereiden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het meest trekt mij Mexico of Curaçao, maar ja dat is heel persoonlijk! Het zal zowiezo leuk zijn daar ben ik van overtuigd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben nog nergens geweest maar zou toch ook voor Thailand gaan denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er heerlijk uit. Wij willen graag naar Santorini op huwelijksreis, maar geen idee of we het kunnen betalen. We wilden eerst hawaii of curacao of iets dergelijks maar dat was qua kosten helemaal niet te doen in de bouwvak

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er allemaal zalig uit! Ik denk dat ik qua temperaturen en klimaat eerder naar Curaçao zou trekken, maar elk van de drie bestemmingen zal prachtig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijken me allemaal hele mooie bestemmingen. Ik heb zelf een voorkeur voor Mexico omdat ik dat altijd nog een keer hoop te zien vanwege het eten, Maya tempels, de taal, cultuur. Ik ben benieuwd welke bestemmingen het uiteindelijk wordt. En wat je zegt of je nu 9 of 11 uur in het vliegtuig zit.. die 2 uur maakt ook niet echt meer uit als je ergens écht graag naartoe wilt ;-) succes met kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben nog naar geen van de 3 geweest. Die vliegtijd lijkt idd vreselijk lang maar valt best mee. Ik moest 9u in het vliegtuig naar Afrika zitten en uiteindelijk ging de tijd best snel. Het vliegtuig is ruimer en je zit comfortabeler... je krijgt een kussentje en dekentje, er zijn leukere series en films per stoel te bekijken EN ze komen echt constant met eten of drinken langs wat de tijd ook goed dood ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, alle drie prachtige bestemmingen ! Ik zou denk ik voor Thailand kiezen, al trekt Mexico me ook wel. Ik zou voor mn honeymoon zelf waarschijnlijk een roadtrip door the states maken :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben nog naar geen van drie geweest maar ik zou tusen curacao en thailand kiezen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een mooi vooruitzicht. Ik zal ook ongeduldig worden na het te hebben geboekt.
  Mooie bestemmingen, ik zou voor Thailand gaan.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. de Maledieven! Kijk hier naar: https://www.google.nl/search?q=de+malediven&hl=nl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=nyfvUL27H8Kb0QXs0oHICw&sqi=2&ved=0CDgQsAQ&biw=1080&bih=431

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wij hebben al een plan, ik vertel het van het weekend. thanks, mam :)

   Verwijderen
 14. En nog hier:
  http://www.huwelijksreizen.travel/
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen