maandag 28 januari 2013

New: See by Chloé

Als ik ooit had geroepen dat bloemen-geuren niet zo mijn ding waren, dan neem ik het bij deze volledig terug. Ik ben altijd van de aparte geuren geweest... een ingewikkelde geur die opgebouwd is uit meerdere spannende lagen past heel erg goed bij mij. En als het dan ook nog eens heerlijk zoet is, dan heb je mijn aandacht te pakken. De reden voor deze verklaring is de nieuwe geur van Chloé...


bron foto

Ik heb een sample van deze geur in mijn bezit en nu gebruik ik hem bijna dagelijks. Op het Internet las ik ook een paar eerste reacties... ze zijn allemaal net als die van mij: verrassend lekker! Op het eerste gezicht zou je er misschien niks bijzonders van verwachten totdat je de eerste noten ruikt... Oh My God...


"Als een zoete lach beroert de eerste sprankelende noot van bergamot alle zintuigen. Prikkelende essences. Ongrijpbaar, fladdert het See by Chloé meisje verder. In een akkoord met appelbloesem beroert gracieuze jasmijn deze natuurlijke verleidster. Een olfactorisch spelletje verstoppertje onthult sensuele noten van sandelhout en vanille."

Vanille is waarschijnlijk datgene wat in mijn geval deze geur zo verslavend maakt. De warme sensuele hart van de geur heeft ook weer iets stoers en ondeugends. Jasmijn zorgt altijd voor de aangename bittere noten in parfum, maar ook sandelhout geeft een mooie zoet-bittere touch aan de geur. Het gezicht van See by Chloé is Bette Franke die contrasten en unieke apartheid (you know...) uitstraalt. Het is geen heftig parfum, maar hij zal zeker je zelfverzekerheid en verleidelijkheid benadrukt. Het is er een die je gewoon een keer moet uitproberen. Hij ligt net in de winkels, dus wachten is niet nodig. Tot slot wil ik zeggen dat deze geur ontzettend lang bij mij blijft hangen. Ik voel hem de hele dag (niet constant, maar zo nu en dan ruik ik weer een paar noten) en dat is zoooo heerlijk. Niet zo gek ook, aangezien dit een eau de parfum is.

8 opmerkingen:

 1. Zo bij het lezen van de noten lijkt mij deze wel lekker! Als ik bij een parfumerie ben zal ik zeker eens gaan snuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dol op Chloe, ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben ook gek op vanille. vind deze geur ook weer erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is echt een heerlijke geur <3
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de Chloe parfums doorgaans erg goed. Zal deze es gaan besnuffelen !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt lekker, maar parfum is en blijft heel persoonlijk he?

  BeantwoordenVerwijderen