zaterdag 5 januari 2013

Nieuwe producten van Catrice waar ik het meest benieuwd naar ben

Afgelopen woensdag heeft het nieuws ook veel Nederlandse blogs bereikt: het assortiment van Catrice wordt weer in het voorjaar vernieuwd. Op de Duitse blog van KosmetikAddicted kun je het volledige overzicht van alle nieuwe producten zien. Het enige opmerkelijke is dat er geen nieuwe nagellak kleuren bekend zijn. Wel vreemd, in de schappen van Catrice zijn enkele nagellak kleuren flink afgeprijsd met een vermelding erbij dat er in het voorjaar de nieuwe kleuren uitkomen. Weird... Maar goed, de producten die nieuw en bekend zijn, hebben ook mij flink verrast. Ik hoop dat het straks niet weer een teleurstelling wordt, want - zoals jullie waarschijnlijk weten - ben ik de laatste tijd niet super enthousiast over de budget-producten van zulke merken. Kijken jullie mee naar de producten waar ik het meest benieuwd naar ben?


Absolute Nude Eyeshadow Palette zou natuurlijk een dupe van Urban Decay Naked palette moeten zijn. Nou ja, een dupe, een verzameling van een aantal mooie nude oogschaduwtinten. Volgens mij is het niet allemaal shimmer, dus ik ben heel benieuwd... vooral dankzij mijn zwak voor nude palettes van de laatste tijd.


Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen - dat is echt iets voor mij! Zou dit een budget variant zijn van mijn ArtDeco favoriet? Ik ben alleen bang dat het puntje te droog zal zijn en dat je flink moet schudden voordat er meer pigment uit komt. Als dit allemaal niet waar is, dan zou dit zomaar goed kunnen komen. Nieuwsgierig!


Long Lasting Eye Pencil Waterproof - hallo, 24/7 dupes! Nou ja, nogmaals, een budget variant en niet per se een dupe dan. De kleuren zien er goed uit en ik ben heel benieuwd naar de intensiteit en houdbaarheid. Dat het een automatische oogpotlood is, is in ieder geval alvast een pluspunt.


Gel Eye Liner in Black Jack with Goldie Hawn is de zwarte gelliner met gouden shimmer. Ik moest gelijk aan de kleur van Cobra oogschaduw van Urban Decay denken. Zouden deze twee ook zo mooi bij elkaar passen? Een gelliner met shimmer is in ieder geval altijd al interessant.


En tot slot 3 nieuwe kleuren van Ultimate Colour lippenstiften. Ik ben vooral benieuwd naar de middelste: Matt About Pink - een matte roze kleuren, wat wil je nog meer! Alhoewel Hey Nude ook wel interessant lijkt, het ziet eruit als een mooie, niet te bleke nude kleur.

Voor meer informatie en producten zie de eerder genoemde blog. Er zijn eigenlijk wel meer producten waar ik benieuwd naar ben, zoals de matte bronzer en de blotting papers. Maar ja, met dit soort dingen is het altijd een kwestie van eerst zien, dan geloven. Catrice heeft mij nieuwsgierig gemaakt, dus kom maar op met al die veranderingen!

15 opmerkingen:

 1. ik ben ook super benieuwd naar dat nude palette :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De linker lipstick kan mij wel bekoren en ik moet zeggen, ben wel benieuwd naar die pencils!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat paletje ga ik ook es van naderbij moeten bekijken, hier ook een groot zwak voor nudes :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat nude palette springt er voor mij echt uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook heeeeel erg benieuwd naar dat Absolute Nude Eyeshadow Palette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook heel erg benieuwd naar het oogschaduwpalette! En ook naar de BB Cream :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben vooral heel benieuwd naar Absolute Nude Eyeshadow Palette! Ik houd van aardetinten, dus dit is op mijn lijf (ogen) geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben ook heel erg benieuwd naar het palette! ben helaas niet zo te spreken over de meeste catrice oogschaduws, hopen dat de kleuren in het palette niet zo brokkelig zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja, dat nude palet en die eyeliner pen kunnen ook op mijn interesse rekenen. Vooral de pen, want ik heb nu een hele fijne van Maybelline, maar die van Catrice zal nog ietsje goedkoper zijn, dus score! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben ook benieuwd naar het oogschaduwpalette en de lipsticks zien er ook zo mooi uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat nude palette wil ik gerust in m'n badkamer verwelkomen.. Niet dat ik het nodig heb, maar ach ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. de lipsticks lijken me wel wat voor de rest weet ik t niet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waaw, zo veel nieuwe, leuke producten!
  Ik zal het goed in het oog moeten houden precies!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de nude palette en naar de longlasting eyepencil, ben benieuwd of ze echt waterproof zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben zo benieuwd, er zitten leuke items tussen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen