zaterdag 12 januari 2013

P2 Perfect Look (nude) Lip Liner

Nude lipliners blijven heel lastig om te vinden. De meeste merken hebben zoiets wel in het assortiment, maar eenmaal op je lippen blijkt de kleur veel te roze of veel te bruin te zijn. Een tijdje geleden was ik blij om de perfecte nude kleur bij MAC tegen te komen, maar nu heb ik een fijn budget alternatief gevonden. Met dank aan P2...Ik blijf het jammer vinden dat P2 niet in Nederlan verkocht wordt. Ik kan zo 2-3 merken opnoemen die ze beter hiermee konden vervangen. Maar goed, wie ben ik. Om heel eerlijk te zijn vind ik niet alle producten van P2 fijn. Toen ik laatst onverwacht in Duitsland had geshopt (toen ik ook deze lipliner heb gekocht), heb ik ook een nagelriemcrème en sneldrogende druppels voor nagellak meegenomen. Beide van P2 en beide waardeloos. Zo zie je maar... Maar toch heeft P2 ook hele fijne producten. Zoals deze lipliner! Waarom? Alleen al om de kleur.Het licht was helaas niet top, ik probeerde aan het eind van de middag nog redelijke foto's te maken, omdat het anders veel te snel donker werd.... logica? Maar goed, het is toch nog een beetje te zien. Op de middelste foto heb ik de helft van mijn lippen met deze liner ingekleurd. Op dit moment heb ik best wel droge lippen, dus dat is goed te zien als de lipliner erop zit. De lipliner trekt wel in de lijntjes, dus voor het beste resultaat breng ik het vaak over een lippenbalsem heen (op de laatste foto heb ik lippenbalsem over de lipliner aangebracht). Toch kun je zien dat deze lipliner een mooie nude kleur heeft. Het is niet te wit, maar ik vind het wel mooi licht. De kleur die ik heb heet simpel #051 beige. Ik gebruik deze lipliner als basis voor nude lips. Ik kan er elke lippenstift overheen doen en elke kleur wordt net iets mooier. Ook is het goed langhoudend te noemen, alhoewel een echte maaltijd zal het niet volledig overleven. Ook nog een pluspunt: je hoeft het niet te slijpen. Een beetje draaien en klaar. Er zit ook een puntenslijpen aan de achterkant, zodat je het puntje iets scherper kunt maken, maar ik heb het zelf nog nooit nodig gehad. Kortom, zeker een aanrader én een budgettip (het kostte ongeveer 2 euro).

13 opmerkingen:

 1. Wat een prijs! Twee Euro, daar kan je niet voor sukkelen. Dat de kleur dan ook nog eens perfect voor je is is meegenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er een goed nude potloodje uit! Vaak zijn die nude lippotloden al snel te bruin van kleur, maar deze is van een ander kaliber.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als basis zou ik hem wel tof vinden, maar op zichzelf echt niet! Heb ik veel te gepigmenteerde lippen voor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm, eem merk dat ik nog niet ken, interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit, ideaal dat je het niet hoeft te slijpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er goed uit ! Ik gebruik zelden een lipliner, vergeet het gewoon altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur, bij mij zou het niet staan denk ik ( te gepigmenteerde lippen)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goede budgettip. Ik hou van zulke tinten lip liner.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen