zaterdag 19 januari 2013

Pupa Glittering Eyes Kit (Gold Glitter)

Natuurlijk had ik dit setje beter voor de feestdagen kunnen laten zien, maar oké. Anders had ik het niet zo uitgebreid kunnen testen. ;) Mag ik jullie aandacht voor het merk dat niet zo vaak op mijn blog verschijnt - Pupa.Het Glittering Eyes setje bevat twee producten: Vamp! mascara in een special size (oftewel, een mini-versie.. alsnog 5ml, dus eigenlijk ook wel een prima formaat) en diamond mascara (oftewel, mascara gel top coat in de kleur Gold Glitter). De reden dat ik hier een apart artikel over wilde schrijven was toch wel de mascara...Over Vamp! mascara van Pupa heb ik al meerdere reviews gelezen. Mijn conclusie: of je bent er gek op of je vindt het helemaal niks. Ik ben van het eerste. ;) Deze mascara belooft veel: immens volume en overdreven lange wimpers. Om maar te beginnen met het borsteltje.... Geen idee of het aan het borsteltje zelf ligt of aan de hoeveelheid mascara die het oppakt, maar ik moet elke keer aan zo'n afstoffer denken als ik het borsteltje zie. Het is een beetje fluffy en het is zeker geen siliconen borsteltje. Maar toch vind ik dit een fijn exemplaar. Oké, al die belooftes op de verpakking kan ik niet helemaal bevestigen, maar deze mascara maakt mijn wimpes zeker iets dikker, voller en meer opvallend. En dat is precies waar ik van hou. Ik ben dan ook bereid om die paar aan elkaar geplakte wimpers over het hoofd te zien.. hier zijn nog altijd extra tools voor. ;)Over de topcoat... ik hoop dat jullie niet zijn geschrokken van de foto hiervoor. Ik had hem namelijk al getest voordat ik er foto's van ging maken, omdat ik niet zeker wist of dat wat zou zijn. En om eerlijk te zijn, het is best een mooi product. Vooral voor mijn onderwimpers vind ik hem leuk staan. Handig aanbrengen is wat anders, ik vind het borsteltje niet super hiervoor (dat is ook wel aan de foto's van mijn oog te zien, denk ik). Maar goed... leuk voor de feestelijke gelegenheden of voor een extra twist aan je dagelijkse look (want: niet al te opvallend). Dit setje, maar ook de losse producten zijn te koop in de webshop van JohnBeerens.

11 opmerkingen:

 1. Ik zie de topcoat niet zo supergoed verschijnen en hij lijkt me niet zo handig. Bij mij zou er allang een blob glitter onder mijn oog hangen, haha! Maar de mascara op zich is niet slecht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de mascara ziet er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had hem ergens anders ook gezien en bij jou is hij veel mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht: wow,zo veel glitters! Maar het ziet er wel goed uit! Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De mascara geeft een mooi resultaat. De glitters zie ik persoonlijk niet zo goed ;-) Ze zijn een stuk subtieler aanwezig dan wanneer je naar het borsteltje kijkt hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelf zie ik eigenlijk de topcoat helemaal niet, maar dat heb je meestal met van die dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je bij deze wel het effect goed ziet, de mascara ben ik helemaal fan van!

  BeantwoordenVerwijderen