maandag 7 januari 2013

Sale-shoplog Rotterdam

Ondanks het uitblijven van de concrete aanmelding voor een gezamenlijke shopping-sessie besloten Peggy en ik om alsnog gezellig naar Rotterdam te gaan. Sale shoppen is leuk, en een goed begin van het nieuwe jaar! ;) Bewapend met VVV-bonnen, The Body Shop cadeaucard en wat cadeaugeld (ja, december was een gulle maand), was ik richting Rotterdam vertrokken. Dit is natuurlijk wel een van de leukste manieren om te shoppen en het doet geen pijn aan je portemonnee. Shoppen tijdens een no-buy, yes I can! Zie hier mijn aanwinsten...Ik heb mezelf echt een paar keer moeten inhouden. Zo zag ik bij Skins in de Bijenkorf een paar dingen die ik eigenlijk graag wilde hebben, waaronder een setje met mini body soufflés van Laura Mercier... die roken alle 4 goddelijk, niet normaal. Maar 50 euro zo in een keer uitgeven... nee, misschien een andere keer. En prachtige Urban Decay palette in de sale.. maar 3 van de 6 kleuren had ik al in de andere palettes zitten, dus eigenlijk wilde ik hem alleen voor de heb... nog een verstandige keuze, waarop ik door Peggy werd toegejuicht! ;) Zie je, ik kan het wel.Mijn doel was om sowieso een goede dagcrème te vinden. Alles wat ik nu gebruik is het net niet, ik moest er eentje hebben die nog beter hydrateert en mijn huid mooier maakt. Sinds ik nog meer op de ingrediënten van mijn verzorging let, was het wel een kleine uitdaging om er een te vinden. Bij merken als REN ben je dan wel aan het goede adres. Voor diegene die het niet kennen: REN gebruikt geen parabenen, sulfaten, minerale oliën, siliconen en andere troep in alle producten. Een BIO merk dus, precies waar ik van hou. Ik koos voor Ultra Moisture Day Cream, dry/dehydrated skin. Het lijkt misschien een rare combinatie omdat ik een vette huid heb, maar op dit moment heb ik dit even nodig. En deze crème is alles behalve zwaar, hij voelt ook helemaal niet vettig aan. Ik ben benieuwd welke effecten ik na een tijdje zal merken. Ook heb ik twee lichaamsproducten bij The Body Shop gekocht. Ik koos voor bodylotion en fragrance mist uit de Atlas Mountain Rose lijn, een lekker zoetige frisse rozen-geur. Bij de Sephora nam ik nog de reinigingsdoekjes mee van Yes to Blueberries.The Body Shop had wel een hele leuke sale... een aantal make-up items waren super afgeprijsd en er zaten echte hebben-dingetjes tussen. Zo kocht ik een mono oogschaduw in een metaal-blauwe kleur, een getinte lippenbalsem en een kopperbruine oogpotlood. Alle drie producten zal ik binnenkort in een look verwerken, zodat jullie ze gelijk alle drie kunnen zien. Bij ICI Paris kwam ik nog deze nepwimpers tegen. Ik zocht al een tijdje zulke hoekjes, omdat deze makkelijker en natuurlijker zouden zijn dan de normale nepwimpers. Zelfs eBay had nauwelijks keuze, dus toen ik deze zag moest ik ze gelijk meenemen. Ik ben alleen bang dat de band, waar de wimpers aan vast zitten, iets te breed is, maar ik zal het vanzelf wel merken zodra ik ze ga dragen.Sephora sale! Hiet moest ik mij echt enorm inhouden en uiteindelijk kocht ik alleen een aantal goed afgeprijsde items. Allereerst een goud/roze MUFE pigment (#969), omdat ik de pigmenten van dit merk helemaal super vind. Ecstasy oogschaduw van Urban Decay - die naam klonk mij heel bekend, volgens mij heb ik die een keer in een palette gezien en had hem daardoor gelijk op mijn wishlist gezet. Prachtige blauw/paarse kleur die mij aan mijn Urban Decay 24/7 Lust oogpotlood liet denken. Misschien deze twee een keer in een look combineren? Over mijn nieuwe Nails Inc nagellak was iedereen heel enthousiast toen ik de foto op Instagram plaatste. En ja, Franklins Row is een hele bijzondere kleur. Maar ook OPI Second Honeymoon is mooi, maar dan op een hele andere manier - het is een hele zachte, chique kleur die eigenlijk altijd wel gedragen kan worden. Maar vooral die naam blijft erg leuk. :PNog meer nagellak! Jullie zijn toch niet verbaasd, hé? Bij de Douglas zag ik deze twee WIC by Herome kleuren en ik kon ze echt niet weerstaan. Ze kosten ook iets van 6,50 per stuk, dus dat is natuurlijk de moeite waard. De eerste die mij opviel is de donkere kleur met een kleurrijke shimmer. Dit is Molly en deze komt uit de nieuwste So Undercover collectie (je weet wel, de nieuwe film met Miley Cyrus... jep...). Zo'n bijzondere shimmer heb ik niet eerder gezien. I looooove it! En over bijzondere shimmer gesproken. Roze shimmer in licht-blauwe nagellak? Ja, dat is Bogota. Ik ben geen grote fan van blauwe nagellak, maar omdat dit meer grijs/blauw lijkt valt dit misschien wel mee. En ik vind deze kleur gewoon geweldig, heel benieuwd hoe dat op mijn nagels zal zijn!Tot slot nog wat MAC stuff. De nieuwste collectie Après Chique was net uit die zaterdag. De collectie werd lang verwacht omdat een van de meest populaire MAC Skinfinishes Stereo Rose in deze collectie opnieuw uitgebracht zou zijn. Ook leuk om te weten: deze skinfinish wordt op eBay voor ongelooflijke prijzen aangeboden en nu kon je het dus voor een "normale" MAC prijs van ongeveer 20 euro kopen. Natuurlijk zou het gelijk zijn uitverkocht, het verbaasde mij dan ook niet toen wij een leeg plekje bij de MAC counter in de Bijenkorf hebben aangetroffen. Maar bij de Douglas hadden zij nog alles op voorraad. Hoe gaaf! Deze collectie bevat ook nog een mooie highlighter/skinfinish. Prachtig! En ik zat dan ook echt te twijfelen tussen Stereo Rose en Porcelain Pink. Maar die laatste bleek prachtig op de swatch te zijn, maar wel erg subtiel op de wangen. Dan maar dus de welbekende Stereo Rose in mijn mandje! Ook nam ik een oogschaduw uit deze collectie mee. Dit is Ice en het is een erg mooie shimmery kleur. Heel bijzonder en qua structuur voelde het ook prettig aan. Binnenkort ook hier de swatches van. Kortom, weer allemaal leuke goodies in mijn stash. :)

22 opmerkingen:

 1. Zo leuk geshopt ! Ik heb enkel nog maar wat kledij gekocht. Maar de maand is nog jong :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie producten heb je gescoord :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En verstandig gekocht, ik ben erg trots op je! Het was een leuk sloom namiddagje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke shoplog!! :-) Ik kon niet op die dag anders was ik echt gekomen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. je bent flink los gegaan! maar daarvoor heb je wel een prachtige buit, heel veel plezier met je spulletjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al een mooie shoplog en je hebt je ook nog goed gedragen, vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt mooie producten gescoord!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bogota heb ik ook, is een super mooie kleur vind ik! Niet opvallend, maar wel bijzonder

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. niet opvallend is goed! bij blauw in ieder geval... :)

   Verwijderen
 9. Wat een leuke aankopen! Ik wou dat ik dat allemaal aan m'n stash kon toevoegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie dingen heb je gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuke aankopen! Stereo Rose heb ik gisteren ook gekocht bij Douglas in Utrecht. Daar was de hele collectie er nog, al was Stereo Rose wel de bestseller. De twee nagellakjes heb ik ook, beide erg mooi. Ik ben wel benieuw naar die dagcreme. Misschien kun je daar na een tijdje een review over schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben Stereo Rose gaan spotten & uitproberen en ik vond 'm helemaal niet speciaal.. Heel vreemd, want werkelijk iedereen is zo raving!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een hoop mooie spullen. Ik ben erg benieuwd naar die mac blush.
  Liefs, Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke spulletjes heb je geshopt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. YEAH, ik hou zo van shoplogs. Zelf heb ik ook echt ingeslagen na kerst. Sale na sale! De MAC items zijn echt prachtig, misschien dat ik nog wat haal van die collectie. Ook ik ben bij de sephora geweest. Veel geshopt o.a. de Urban Decay palettes, moest ze beide hebben. Ik ben heel benieuwd wat je van de TBS fragrance mist vind. Ik zoek namelijk ngo een goede.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, Stereo Rose! Goed gescoord die ;) mooie aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie spulletjes zeg, fijn! Heb zelf nog niet gekeken in de sale, denk dat ik het ook aan mij voorbij laat gaan.

  BeantwoordenVerwijderen