dinsdag 8 januari 2013

Sephora Dinner for 2, It-girl en glitter topcoat

Voor Kerst heb ik een setje met 5 Sephora nagellakjes gekregen en deze moesten natuurlijk gelijk getest - eeehm, gedragen! - worden. Vandaag is het tijd voor deel 1: ik wil alvast 3 van de 5 kleuren laten zien.Ik had het gelijk al gezien: in het setje zat ook een glitter topcoat met holo chunky glitter. Prachtig is deze, vooral bij fel licht! Deze besloot ik dan ook met Oud & Nieuw te dragen. Gecombineerd met een ander kleurtje... pink it is!Dinner for 2 is een felle koele roze kleur. Lekker opvallend en gedurfd. Ik vind het wel een beetje een Barbie-kleur, maar hij is ook wel weer mooi. Ik had eigenlijk gepland om mijn ringvinger ongelakt te laten, zodat er alleen een topcoat overheen zou komen, maar... ken je dat: je bent je nagels aan het laken én tv aan het kijken, en voor je het weet heb je alle nagels gelakt? En dat was dus niet de bedoeling... Erg zonde. De glitter topcoat bleek namelijk helemaal niet dekkend te zijn en je zag de roze basis er goed doorheen, ook met (ten minste) 3 laagjes. Maar goed, een lesje voor de volgende keer. Het resultaat vond ik niet echt super, maar het was roze en er was glitter... party nails. Ik zal maar niets zeggen over het verwijderen van zo'n glitter nagellak... het blijft een helse klus.Na de feestdagen kon ik maar geen afscheid nemen van rood. De donker-rode Sephora kleur It-girl draag ik ook al op mijn tenen. Het resultaat vond ik zo mooi dat ik het ook voor mijn handen besloot te gebruiken. Een chique kleur! Creamy donker, bijna bordeaux-rood (op de foto bleef hij maar vrij fel, in het echt was het nog een stukje donkerder). Ik heb gemerkt dat ik maar weinig van dit soort basiskleurtjes heb. Shimmer-lakjes zijn er in overvloed, maar dit... Dit is dus een mooie aanvulling op mijn collectie.Wat ik gemerkt heb is dat alle "reguliere" Sephora lakjes erg fijn zijn. Het kwastje is lekker breed en qua textuur zijn ze ook prettig in gebruik (niet te dik, maar ook zeker niet te dun). Ik heb nog twee kleuren te gaan: paars met fijne shimmer en creamy licht-grijze kleur. Twee kleuren die best een beetje wennen zijn, maar aan de andere kant ben ik ook wel erg benieuwd. Wordt vervolgd!

10 opmerkingen:

 1. Ik hou ook erg van Sephora nagellak! Fijne lak en prettige kwastjes! Die rode, en glitter, prachtig! Mooi setje trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. It-Girl is een prachtige kleur! jammer van het glitter lakje, ik hou er mij gewoon van weg, veiligheidshalve :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. It-girl vind ik een echt een prachtige kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De glitterlak ziet er super gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De donker rode is inderdaad prachtig, zelfs nog na kerst. Drie laagjes van dat glitter lakje? Best veel al vind ik het wel een mooi lakje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jammer dat de glitter nagellak niet zo van de wow - factor is daar was ik juist zo benieuwd naar,wat jammer :(
  maar verder vind ik ze wel heel mooi,ach ja je kunt niet alles hebben !
  hihi,xoxo

  BeantwoordenVerwijderen