donderdag 3 januari 2013

The Star Treatment

Veel ervaring met Bare Minerals producten heb ik niet, en al helemaal niet met hun oogschaduwpalettes. Ik zag ze laatst wel een paar keer op Temptalia langs komen en ik moet zeggen,
I was impressed. Gelukkig had Sephora dit jaar wel een aantal leuke Bare Minerals setjes voor de Kerstdagen. En wat ben ik blij dat mijn vriend juist deze voor mij uitgekozen heeft.Dit is de zogenaamde The Star Treatment. Het bevat een palette met 8 zijdezachte kleuren en een mini tube van een oogschaduwprimer. Van de primer had ik nog het minste verwacht, omdat er niets boven mijn Too Faced Shadow Insurance gaat. Maar ik had mij vergist... Prime Time Eyelid Primer heb ik nu een paar keer onder verschillende oogschaduws gedragen en ik stond versteld. De houdbaarheid was super. Maar wat ik nog fijner vind is dat dit een minerale primer is. En dat betekent - veel minder siliconen dan in TFSI! Ik blijf deze primer nog wel verder testen en wie weet, stap ik er misschien volledig op over (wordt vervolgd).Maar dan de palette zelf... Niet alleen is deze heel compact (die gaat dus zeker mee op reis), het bevat ook nog eens acht prachtige kleuren. Wel veel shimmery kleuren, maar de shimmer is juist heel subtiel. En de oogschaduws zijn inderdaad zijdezacht... wat een fijne structuur is het toch! Op de verpakking staat dat deze oogschaduws ook nog eens SeaNutritive Mineral Complex bevatten. En dit betekent niet alleen langhoudende en zachte kleuren, maar ook een beetje verzorging in je oogmake-up.In het doosje zit ook een klein kwastje. Het kan dus handig zijn voor mee op reis, maar het liefst gebruik ik toch wel mijn eigen fullsize kwasten.

Tijd voor de swatches...De eerste rij bevat de volgende kleuren: VIP (zwart met fijne shimmer), Connoisseur (groenig bronze), Carte Blanche (wit met een beetje gouden gloed) en Ritzy (neutrale bruine shimmery kleur).De tweede rij bevat wat meer zachte kleuren: Kudos (neutrale grijzige shimmer kleur), Bragging Rights (prachtige zachte roze kleur met fijne en wat meer chunky shimmer, doet mij denken aan Expensive Pink van MAC), Elitist (mosgroen met een bruine ondertoon) en Extravagance (zachte gouden kleur).Alle kleuren vind ik geweldig. Hele mooie pigmentatie, fijn in gebruik en heel makkelijk om te blenden. De kleuren heb ik al een paar keer gedragen en ik vind het echt fijn dat zij op de ogen net zo schitteren als op de swatches. Je kunt alle kleuren ook makkelijk met elkaar en andere oogschaduws combineren. Ik ga hier dus zeker nog genoeg looks mee maken. Hoeveel dit setje gekost heeft weet ik niet, maar ik geloof dat het rond 40 euro was. Love it!

9 opmerkingen:

 1. Prijzig, maar wel heel erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kleuren! Dit zijn ook kleuren waar ik gek op ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig palette! Jammer van de prijs..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, als het niet zo duur was had ik hem zeker gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is de eerste keer dat ik oogschaduw van BM in een palette zie, ik heb er best veel en dat zijn allemaal kleine ronde potjes met los poeder in. Ik vind ze trouwens heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen